Μπορντό
Αεροδρόμιο Bordeaux Merignac

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπορντό

Transfer at Μπορντό Airport

David Eiselt ενημερωμένο 15. 3. 2024

Το Μπορντό είναι ένα από τα μεσαίου μεγέθους αεροδρόμια όπου είναι σχετικά εύκολο να πλοηγηθεί κανείς και γρήγορο το check in. Φτάστε περίπου 90 λεπτά πριν από την πτήση σας.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορντό

Ο χώρος του αεροδρομίου χωρίζεται σε τρία κτίρια που συνδέονται μεταξύ τους. Οι αίθουσες Α και Β αποτελούν τα αρχικά κτίρια του αεροδρομίου, ενώ ο τερματικός σταθμός "bili" είναι μια απλή επέκταση χωρίς σχεδόν καθόλου εγκαταστάσεις που χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση ορισμένων αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.

  • Hall A - Aegean Airlines, Aer Lingus, Air Arabia, Air Transat, British Airways, Brussels Airlines, Chalair, Iberia, KLM, Lufthansa, Luxair, Royal Air Maroc, Ryanair, Swiss, Tunisair, Turkish Airlines, Volotea, Vueling.
  • Hall B - Air France
  • Terminal bili - easyJet, Transavia

Ο χάρτης ολόκληρου του αεροδρομίου είναι διαθέσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα: bordeaux.aeroport.fr/en/map.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Το αεροδρόμιο δεν είναι συνήθως αεροδρόμιο μετεπιβίβασης και οι αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν εγγυημένες μετεπιβιβάσεις μέσω Μπορντό.

Εάν κάνετε μετεπιβίβαση από δύο διαφορετικά εισιτήρια, πρέπει πάντα να βγαίνετε από την περιοχή διέλευσης και να επιστρέφετε μέσω του συστήματος ασφαλείας.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.