Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Μπογκοτά

Μπογκοτά

Για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή πολύ αργά, αξίζει οπωσδήποτε να διανυκτερεύσετε στο αεροδρόμιο για μεγαλύτερη ευκολία.

Η διαδρομή προς το κέντρο της πόλης είναι δυνατή μόνο με ταξί το πρωί και το βράδυ.

Διανυκτέρευση στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Ο κεντρικός αεροσταθμός 1 είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο, ωστόσο, το νωρίτερο που μπορείτε να φτάσετε στον χώρο διέλευσης είναι 5 ώρες πριν από την αναχώρηση. Εάν αλλάζετε αεροπλάνο μόνο στο αεροδρόμιο, μπορείτε να περάσετε ακόμη περισσότερο χρόνο στην περιοχή διέλευσης.

Ο χώρος διέλευσης είναι κατάλληλος για διανυκτέρευση. Τα δάπεδα είναι στρωμένα με μοκέτα και υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορείτε να βρείτε άνετες πολυθρόνες χωρίς βραχίονες για να ξαπλώσετε.

Υπάρχουν επίσης πολλές ήσυχες ζώνες στο δημόσιο χώρο, αλλά τα καθίσματα είναι λιγότερο άνετα και μπορεί να σας ελέγξει η αστυνομία για να διαπιστώσει αν έχετε κάρτα επιβίβασης για την πρωινή πτήση.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Για μια άνετη διανυκτέρευση, επιλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στους αεροσταθμούς.

Μεγάλα διεθνή ξενοδοχεία βρίσκονται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, ενώ όλα τα παρακάτω ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 75 και 100 usd ανά διανυκτέρευση.

Φθηνά καταλύματα σε κοντινή απόσταση

Εκτός από τα καλής ποιότητας μεγάλα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο (σε απόσταση περίπου 25 λεπτών με τα πόδια) θα βρείτε επίσης μερικά πολύ φτηνά τοπικά ξενοδοχεία με τιμές από 25 usd.

Παραθέτουμε ξενοδοχεία με καλή βαθμολογία σε ασφαλείς γειτονιές όπου μπορείτε να περπατήσετε ακόμη και στο σκοτάδι.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.