Μπολόνια
Αεροδρόμιο Bologna Guglielmo Marconi

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπολόνια

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Μπολόνια

David Eiselt ενημερωμένο 22. 10. 2023

Παρά τις καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε κατάλυμα δίπλα στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Δεν θα βρείτε ξενοδοχείο ή ξενώνα ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό. Το πλησιέστερο κατάλυμα απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο προς την κατεύθυνση Birra.

  • Stop Over BLQ - Οικογενειακό διαμέρισμα 2 χλμ. από το αεροδρόμιο και κοντά στα λεωφορεία από/προς το κέντρο, τιμές από 90 eur
  • FlyOn Hotel & Conference Center - Ξενοδοχείο 4* 2,5 χλμ. από το αεροδρόμιο με δωρεάν μεταφορά στον τερματικό σταθμό, τιμές από 90 eur

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα χάρτη με την τοποθεσία όλων των καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών.

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Μια καλή επιλογή από ποιοτικά διεθνή ξενοδοχεία και τοπικά διαμερίσματα μπορείτε επίσης να βρείτε στο κέντρο της Μπολόνια, όπου λειτουργούν δημόσιες συγκοινωνίες καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το νυχτερινό λεωφορείο πηγαίνει στο σταθμό Bologna Centrale, ο οποίος είναι επομένως το πιο στρατηγικό σημείο για διαμονή.

 
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.