Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπακού

Μπακού

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Μπακού. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στο Μπακού

Διαδίκτυο και wi-fi

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi διατίθεται δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Baku-Airport-Free-WiFi".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια απλή και γρήγορη ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων Αζερμπαϊτζάν στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το κανονικό παντοπωλείο στο αεροδρόμιο δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχει επίσης φαρμακείο.

Επιλογές για ψώνια υπάρχουν μόνο στον αεροσταθμό 1, ενώ στον αεροσταθμό 2 δεν θα βρείτε κανένα κατάστημα.

Τα καταστήματα βρίσκονται σχεδόν όλα μετά τον έλεγχο ασφαλείας και είναι ως επί το πλείστον μπουτίκ με πολυτελή είδη μόδας ή καταστήματα duty free.

Επιλογές φαγητού

Οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι άφθονα και στους δύο τερματικούς σταθμούς.

Λόγω της μεγάλης αεροπορικής κίνησης ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες, η συντριπτική πλειονότητα των εστιατορίων είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Γνωστές επιχειρήσεις, όπως τα McDonald's, βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού 1.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό τόσο στους δημόσιους χώρους όσο και στους χώρους διέλευσης, αλλά περιμένετε να πληρώσετε έως και πολλαπλάσιες τιμές από τα κανονικά εστιατόρια της πόλης.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Υπάρχουν πολλά ανταλλακτήρια συναλλάγματος και στους δύο τερματικούς σταθμούς με αρκετά αξιοπρεπείς τιμές. Ελέγξτε πολλά υποκαταστήματα, οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς. Επίσης, αρνηθείτε να ανταλλάξετε αν το ανταλλακτήριο θέλει να σας δώσει μόνο χαρτονομίσματα των 100 manat, τα οποία ουσιαστικά κανείς στο Αζερμπαϊτζάν δεν δέχεται.

ΑΤΜ από δύο τοπικές τράπεζες μπορείτε να βρείτε σε δύο σημεία στον αεροσταθμό 1 και στον αεροσταθμό 2, πάντα στις αίθουσες αφίξεων.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο του Μπακού δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης αποσκευών.

Ντους

Δημόσια ντους δεν υπάρχουν σε κανέναν από τους δύο αεροσταθμούς.

Πόσιμο νερό

Σιντριβάνια με δωρεάν κρύο πόσιμο νερό βρίσκονται μετά τον έλεγχο ασφαλείας και στους δύο αεροσταθμούς. Τα σιντριβάνια είναι για άμεση κατανάλωση, ωστόσο μπορείτε επίσης να γεμίσετε ένα μικρό μπουκάλι από τη βρύση.

Δωμάτια καπνιζόντων

Μικροί αεριζόμενοι θάλαμοι καπνίσματος βρίσκονται στην περιοχή διέλευσης και στους δύο τερματικούς σταθμούς.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.