Αεροδρόμιο Mostar με λίγα λόγια

Μόσταρ

Η ιστορική πόλη Μόσταρ, στα νότια της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, διαθέτει το δικό της διεθνές αεροδρόμιο, περίπου 8 χλμ. νότια του κέντρου. Σε απόσταση μικρότερη των 30 χλμ. από το αεροδρόμιο βρίσκεται ο διάσημος χριστιανικός τόπος προσκυνήματος Međugorje.

Το αεροδρόμιο του Μόσταρ είναι ένα από τα μικρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη. Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από έναν πολύ μικρό τερματικό σταθμό που είναι κοινός για όλες τις αναχωρήσεις. Από την είσοδο του τερματικού σταθμού μέχρι το αεροσκάφος δεν περπατάτε περισσότερο από 100 μέτρα.

Επί του παρόντος, το Μόσταρ έχει μία και μόνη τακτική αεροπορική σύνδεση με το Ζάγκρεμπ με ανταπόκριση σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η οποία εκτελείται από την Croatia Airlines.

Υπάρχουν επίσης περιστασιακές πτήσεις τσάρτερ ή εποχιακές πτήσεις προς το Μόσταρ από διάφορες ιταλικές ή γερμανικές πόλεις. Ωστόσο, τα δρομολόγια αυτά λειτουργούν συνήθως για μία μόνο σεζόν και στη συνέχεια ακυρώνονται.

Σημαντικά πιο πολυσύχναστες συνδέσεις προσφέρονται από το αεροδρόμιο του Σαράγεβο ( 127 χλμ.) ή το αεροδρόμιο του Σπλιτ στην Κροατία (183 χλμ.).

Flag of Bosnia and Herzegovina
OMO
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
04:30
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Μόσταρ

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Μόσταρ, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας: