Μόντρεαλ
Αεροδρόμιο Pierre Elliott Trudeau του Μόντρεαλ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μόντρεαλ Pierre Elliott Trudeau

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Μόντρεαλ Pierre Elliott Trudeau

Krystof Hajek ενημερωμένο 18. 2. 2024

Πού να διανυκτερεύσετε πριν από μια πρωινή πτήση κοντά στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ;

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό - ώρες λειτουργίας

Ο δημόσιος χώρος του αεροδρομίου του Μόντρεαλ είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο και η διανυκτέρευση εντός του αεροσταθμού δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το πιο ήσυχο σημείο είναι στην περιοχή των γκισέ check-in, όπου υπάρχει πολύ λίγος κόσμος μέχρι τις 3:30 π.μ. περίπου. Ωστόσο, εδώ δεν θα βρείτε άνετα καθίσματα και επομένως ο ύπνος είναι δυνατός μόνο στο έδαφος.

Ο ύπνος στην περιοχή διέλευσης, όπου υπάρχουν πιο άνετα καθίσματα, δεν είναι δυνατός.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Για έναν πλήρη νυχτερινό ύπνο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα κοντινά ξενοδοχεία.

  • Marriott Montreal Airport **** - το ξενοδοχείο συνδέεται απευθείας με τον τερματικό σταθμό και η απόσταση με τα πόδια μέσω του εσωτερικού διαδρόμου είναι λιγότερο από 2 λεπτά.
  • L'Auberge de l'Aéroport Inn ** - το φθηνότερο ξενοδοχείο στην περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ. από τον τερματικό σταθμό, το δωρεάν λεωφορείο του ξενοδοχείου εκτελεί δρομολόγια μία φορά κάθε 30 λεπτά.
  • Fairfield Inn & Suites Montreal Airport - το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ. από τον τερματικό σταθμό, δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό, η δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο εκτελείται μία φορά κάθε 30 λεπτά

Ξενοδοχεία στο Μόντρεαλ

Εάν η πτήση σας αναχωρεί ή φτάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βρείτε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ξενοδοχείων στο κέντρο του Μόντρεαλ. Οι τιμές είναι παρόμοιες με τα ξενοδοχεία του αεροδρομίου.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.