Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μιλάνο Μαλπένσα

Milan

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Δείτε ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Μαλπένσα

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "MALPENSA FREE WIFI".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Σούπερ μάρκετ

Το παντοπωλείο λειτουργεί από την Carrefour Express και βρίσκεται στον συνδετικό διάδρομο μεταξύ του τερματικού σταθμού και του σιδηροδρομικού σταθμού/ξενοδοχείου Sheraton ακριβώς έξω από τον τερματικό σταθμό.

Είναι ανοιχτό από τις 9:00-20:30.

Εστιατόρια και καταστήματα

Τα εστιατόρια είναι πολύ πιο άφθονα μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Μπορείτε γενικά να φάτε στα καλύτερα και πιο ακριβά εστιατόρια, αλλά υπάρχει επίσης ένα McDonald's ή ένα Starbucks.

Κανένα εστιατόριο στο αεροδρόμιο Μαλπένσα δεν είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται στην περιοχή αφίξεων του αεροσταθμού 1, τμήμα Β. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 06:00 έως τις 22:00 και πληρώνετε 7 eur για 24 ώρες.

ΑΤΜ

ΑΤΜ είναι διαθέσιμα σε πολλά σημεία στην αίθουσα αφίξεων και στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Οι φορείς εκμετάλλευσης ΑΤΜ στο αεροδρόμιο χρεώνουν τα ακόλουθα τέλη ανάληψης για ξένες κάρτες:

  • Banca Popolare di Sondrio - 0 eur
  • Euronet - 5 eur
  • Maccorp - 4,50 eur

Ντους

Στο αεροδρόμιο Malpensa δεν υπάρχουν δημόσια ντους για όλους τους επιβάτες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ντουζιέρες μόνο στο Premium Lounge, όπου μπορείτε να πληρώσετε για την είσοδό σας 68 eur.

Πόσιμο νερό

Αν και δεν υπάρχουν σιντριβάνια που βρίσκονται στο αεροδρόμιο, το νερό που τρέχει στις βρύσες σε όλες τις τουαλέτες είναι κρύο και πόσιμο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.