Μασσαλία
Αεροδρόμιο Marseille Provence

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μασσαλία

Transfer at Μασσαλία Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 10. 12. 2023

Υπάρχουν δύο κτίρια του αεροδρομίου που δεν συνδέονται μεταξύ τους, αλλά η απόσταση με τα πόδια στο πεζοδρόμιο μεταξύ των κύριων εισόδων δεν είναι ούτε 100 μέτρα.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας

Ο τερματικός σταθμός 1 είναι πολύ μεγαλύτερος και πιο σύγχρονος, με γκισέ check-in που χωρίζεται στους διαδρόμους Α και Β. Ο τερματικός σταθμός 2 είναι στη συνέχεια μικρός και τείνει να είναι γεμάτος με όχι αρκετές θέσεις.

Συνολικά, το αεροδρόμιο της Μασσαλίας μοιάζει συμπαγές και οι αποστάσεις εντός του αεροδρομίου είναι πολύ μικρές.

Οι αεροσταθμοί χωρίζονται ανά αεροπορική εταιρεία.

  • Αεροσταθμός 1 - Αίθουσα Α: Air Algerie, Air Arabia, Air Senegal, Air Serbia, Air Transat, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, El Al, Eurowings, Iberia, Lufthansa, Madagascar Airlines, Nouvelair, Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, Swiss, TAP, Transavia, Tunisair, Turkish Airlines, Vueling, Volotea (ορισμένες πτήσεις).
  • Terminal 1 - Concourse B: Aegean Airlines, Air Corsica, Air France, Twinjet, Volotea (part of flights)
  • Αεροσταθμός 2: Aer Lingus, easyJet, Ryanair

Για τον τρέχοντα κατάλογο προορισμών και την κατανομή των αεροπορικών εταιρειών ανά τερματικό σταθμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου.

Για λεπτομερή χάρτη των αεροσταθμών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: marseille-airport.com/indoor-maps.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.