Μαρακές
Αεροδρόμιο Marrakesh Menara

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μαρακές

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μαρακές

Krystof Hajek ενημερωμένο 7. 1. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Μαρακές. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τις τιμές των ξενοδοχείων στο Μαρακές

Διαδίκτυο και wi-fi

Μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου wi-fi Wifi-Aéroport-Marrakech εισάγοντας το email σας.

Μην μπείτε στον κόπο να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια μαροκινή e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. airalo.com.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ΑΤΜ των μαροκινών τραπεζών βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο του τερματικού σταθμού 1/2 κοντά στην έξοδο.

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος βρίσκονται μόνο στο χώρο παραλαβής αποσκευών ακόμα στην περιοχή διέλευσης, η συναλλαγματική ισοτιμία είναι ελαφρώς χειρότερη από ό,τι στο κέντρο της πόλης, αλλά παρόλα αυτά αποδεκτή.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν θα βρείτε κανονικό σούπερ μάρκετ με είδη παντοπωλείου ή τουλάχιστον μίνι μάρκετ ή εφημεριδοπώλη στο αεροδρόμιο. Κατά την άφιξη δεν μπορείτε καν να αγοράσετε νερό στο δημόσιο χώρο.

Όλα τα καταστήματα βρίσκονται μόνο στην περιοχή αναχώρησης μετά τον έλεγχο ασφαλείας, όπου θα βρείτε μερικά καταστήματα duty free, μαροκινά καταστήματα με σουβενίρ ή εφημεριδοπωλεία Hudson.

Γεύματα

Στο δημόσιο χώρο της αίθουσας αναχωρήσεων θα βρείτε μόνο ένα μικρό κατάστημα με σνακ με μπαγκέτες και καφέ

Όλα τα υπόλοιπα εστιατόρια βρίσκονται μετά τον έλεγχο ασφαλείας και οι τιμές είναι σημαντικά υψηλότερες από ό,τι στην πόλη.

Το μόνο σνακ μπαρ που είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο είναι το Starbucks. Θα βρείτε επίσης αρκετά εστιατόρια με τοπική κουζίνα στη ζώνη διέλευσης, καθώς και καφέ Illy ή Segafredo.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο του Μαρακές δεν διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.