Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μακάο

Μακάο

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Μακάο. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Μάθετε τις τιμές των ξενοδοχείων στο Μακάο

Διαδίκτυο και wi-fi

Χρησιμοποιήστε το wi-fi δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Επιλέξτε το δίκτυο "Airport-Free-WiFi".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα SIM για δεδομένα στο Μακάο γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Στον όροφο αναχωρήσεων θα βρείτε έναν χώρο φύλαξης αποσκευών που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Θα πληρώσετε 10 mop για 1 ώρα φύλαξης αποσκευών, αλλά το μέγιστο είναι 80 mop για 24 ώρες.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ο δημόσιος χώρος του αεροδρομίου δεν περιλαμβάνει σχεδόν καθόλου επιλογές για ψώνια. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι μάρκετ 7-Eleven takeaway στην αίθουσα αναχωρήσεων (1ος όροφος). Είναι ανοιχτό από τις 8:00-24:00).

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, θα βρεθείτε σε έναν διάδρομο με καταστήματα που πωλούν πολυτελή είδη μόδας, κοσμήματα και εμπορεύματα duty free.

Στο υπόγειο, κοντά στις πύλες αναχώρησης 1-5, θα βρείτε το μίνι μάρκετ Circle K (8:00-21:00).

Γεύματα

Στον 3ο όροφο του κοινόχρηστου χώρου, πάνω από τα γκισέ check-in, θα βρείτε εστιατόρια γρήγορου φαγητού McDonald's και MX, καθώς και μια καφετέρια Starbucks. Είναι ανοιχτά από τις 07:00 έως τις 21:00.

Η ζώνη διέλευσης διαθέτει ένα ακόμη καφενείο Starbucks και μια καφετέρια με τοπικά τρόφιμα. Σε γενικές γραμμές, οι επιλογές για φαγητό στο αεροδρόμιο του Μακάο είναι αρκετά φτωχές, και ιδίως τα εστιατόρια είναι συχνά γεμάτα μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια χρημάτων

Στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων, θα βρείτε αρκετά ανταλλακτήρια συναλλάγματος με αξιοπρεπείς τιμές.

Υπάρχουν επίσης ΑΤΜ σε τοπικές τράπεζες, οι οποίες δέχονται και ξένες πιστωτικές κάρτες χωρίς χρέωση.

Στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και στα ΑΤΜ μπορείτε να πάρετε πατάκα Μακάνα και κινεζικό ρενμίνμπι.

Πόσιμο νερό

Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης κρύου, χλιαρού και ζεστού πόσιμου νερού βρίσκονται πάντα σε όλο το αεροδρόμιο κοντά στις τουαλέτες. Μπορείτε να γεμίσετε το δικό σας μπουκάλι δωρεάν.

Δωμάτια καπνιζόντων

Στην περιοχή διέλευσης υπάρχει μια αεριζόμενη αίθουσα καπνίσματος.

Αυτόματοι πωλητές

Η δημόσια ζώνη και η ζώνη διέλευσης είναι γεμάτη από αυτόματους πωλητές που πωλούν ποτά, γλυκά ή ακόμη και είδη προσωπικής υγιεινής.

Οι αυτόματοι πωλητές είναι πάντα διαθέσιμοι για πληρωμή με μετρητά ή με την κάρτα "Macau Pass". Δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες ή αυτόματους πωλητές.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.