Μακάο
Αεροδρόμιο Μακάο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μακάο

Transfer at Μακάο Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 31. 12. 2023

Το αεροδρόμιο του Μακάο χρησιμοποιεί μόνο έναν κοινό τερματικό σταθμό για όλες τις αναχωρήσεις. Το αεροδρόμιο είναι ένα από τα μεσαίου μεγέθους αεροδρόμια και είναι πολύ καλά διαμορφωμένο.

Βρείτε τιμές ξενοδοχείων σε Macau

Το κτίριο χωρίζεται σε δύο ορόφους. Το ισόγειο διατίθεται για τις αφίξεις και ο 1ος όροφος στεγάζει τα γκισέ check-in και τον έλεγχο ασφαλείας.

Σημεία ελέγχου ασφαλείας και μετανάστευσης

Στον τερματικό σταθμό υπάρχει ένα ενιαίο σημείο ελέγχου ασφαλείας που οδηγεί σε όλες τις πύλες αναχώρησης. Ο χρόνος αναμονής κυμαίνεται μεταξύ 2 και 10 λεπτών.

Κατά την άφιξή σας θα περνάτε πάντα από το τμήμα μετανάστευσης, ακόμη και αν έρχεστε από την ηπειρωτική Κίνα. Οι έλεγχοι είναι πολύ αποτελεσματικοί και οι ουρές αναμονής φτάνουν το πολύ τα 20 λεπτά.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Επειδή το Μακάο έχει ειδικό καθεστώς εντός της Κίνας, οι μεταφορές εδώ είναι αποκλειστικά διεθνείς, ακόμη και μεταξύ πτήσεων από και προς την Κίνα.

Κατά την άφιξη, η ροή των επιβατών χωρίζεται σε δύο διαδρόμους: ο ένας κατευθύνεται προς την έξοδο και ο άλλος για έναν ειδικό έλεγχο ασφαλείας διέλευσης, μετά τον οποίο θα βρεθείτε απευθείας στον χώρο της πύλης αναχώρησης.

Ο καθαρός χρόνος μεταφοράς είναι συνήθως μεταξύ 10 και 20 λεπτών.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.