Λουξεμβούργο
Αεροδρόμιο Findel Λουξεμβούργο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Λουξεμβούργο

Transfer at Λουξεμβούργο Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 16. 2. 2024

Το αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου χρησιμοποιεί έναν μικρό τερματικό σταθμό για check-in, με πολύ σαφή προσανατολισμό και μικρές αποστάσεις.

Το κύριο κτίριο αναφέρεται ως τερματικός σταθμός Α.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου

Αφού περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, ο πίνακας αναχωρήσεων θα σας ενημερώσει για την πύλη αναχώρησης από την οποία αναχωρεί η πτήση σας. Τα μεγαλύτερα αεροπλάνα σταθμεύουν στις γέφυρες επιβίβασης του αεροσταθμού Α (περίπου 2 λεπτά με τα πόδια από τον έλεγχο ασφαλείας).

Τα μικρότερα αεροσκάφη κάνουν check-in από τον αεροσταθμό Β (το check-in και οι αφίξεις είναι κοινές στον αεροσταθμό Α), ο οποίος απέχει περίπου 4 λεπτά με τα πόδια από τον έλεγχο ασφαλείας.

Μεταφορά μεταξύ πτήσεων

Η Luxair προσφέρει επίσης πτήσεις με ανταπόκριση. Το αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου είναι πολύ ευχάριστο και αποτελεσματικό για τις μεταφορές.

Εάν έχετε επίσης κάρτα επιβίβασης για πτήση ανταπόκρισης, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον χώρο διέλευσης.

Εάν και οι δύο πτήσεις είναι πτήσεις Σένγκεν, δεν περνάτε από κανέναν έλεγχο και η ίδια η μετεπιβίβαση διαρκεί 5-10 λεπτά.

Εάν φτάνετε από χώρα εκτός της ζώνης Σένγκεν, πρέπει να περάσετε από έλεγχο διαβατηρίων και έλεγχο ασφαλείας και ο χρόνος μετεπιβίβασης επεκτείνεται σε περίπου 25 λεπτά.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.