Λος Άντζελες

Αεροδρόμιο Los Angeles

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Λος Άντζελες

Αεροδρόμιο Los Angeles με λίγα λόγια

Krystof Hajek ενημερωμένο 3. 2. 2024

Το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο με ποικίλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια στον κόσμο με δρομολόγια προς κάθε κατοικημένη ήπειρο.

Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου πετούν στο Λος Άντζελες, με τις Alaska Airlines, American Airlines, United, Delta και Southwest Airlines να έχουν όλες βάσεις εκεί.

Στις ΗΠΑ, η ονομασία "LAX" χρησιμοποιείται ευρέως στις επίσημες και ανεπίσημες επικοινωνίες για το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, με βάση τον κωδικό IATA που έχει αποδοθεί στο αεροδρόμιο.

Δείτε ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες

Το LAX κατέχει εδώ και καιρό το ρεκόρ για τον αριθμό των επιβατών που ξεκινούν ή τελειώνουν το ταξίδι τους εκεί. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με άλλα αεροδρόμια παρόμοιου μεγέθους, το Λος Άντζελες έχει σχετικά χαμηλό αριθμό μετεπιβιβαζόμενων επιβατών.

Υπάρχουν δύο άλλα μεγάλα αεροδρόμια στο πολεοδομικό συγκρότημα γύρω από το Λος Άντζελες που περιλαμβάνονται στην ίδια περιοχή με το SFO στις μηχανές αναζήτησης πτήσεων. Εάν αγοράζετε εισιτήρια για το Σαν Φρανσίσκο, να ελέγχετε πάντα σε ποιο αεροδρόμιο πετάτε.

  • Burbank BUR
  • Long Beach LGB
  • Orange County SNA
  • Οντάριο ONT
Flag of United States of America
LAX
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
13:20
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Λος Άντζελες

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Λος Άντζελες, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας:

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.