Λονδίνο
Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Λονδίνο Stansted

Krystof Hajek ενημερωμένο 7. 1. 2024

Για τις πρωινές αναχωρήσεις, πολλοί από εσάς θα το βρείτε βολικό να διανυκτερεύσετε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο. Θα πρέπει να υπολογίσετε έως και 2 ώρες για τη μεταφορά από το κέντρο του Λονδίνου. Επιπλέον, από το 2018 δεν είναι δυνατή η διανυκτέρευση στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό

Παρόλο που το αεροδρόμιο είναι τεχνικά ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο (για παράδειγμα, μπορείτε πραγματικά να πάτε στο σούπερ μάρκετ Costa Coffe ή Marks & Spencer στην αίθουσα αφίξεων 24/7), δεν επιτρέπεται να διανυκτερεύσετε.

Οι περισσότεροι χώροι του αεροσταθμού κλείνουν μεταξύ 0:00 και 2:00 και οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να παραμείνουν.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό (σε κοντινή απόσταση με τα πόδια)

Τα παρακάτω ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στον τερματικό σταθμό με απόσταση έως 5 λεπτά με τα πόδια, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο του ξενοδοχείου. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 100 στερλινών και 180 στερλινών.

Ξενοδοχεία σε απόσταση 5 λεπτών με λεωφορείο

Σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από τον τερματικό σταθμό, μείνετε σε δύο οικονομικά ξενοδοχεία που αντιπροσωπεύουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην περιοχή.

Το περπάτημα είναι εφικτό, αλλά όχι βολικό, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλο πεζοδρόμιο που να οδηγεί στα ξενοδοχεία. Το επίσημο λεωφορείο του ξενοδοχείου προς τα δύο ξενοδοχεία κοστίζει 4 στερλίνες και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να πληρώσετε στον οδηγό με κάρτα και μετρητά.

Οι τιμές είναι χαμηλότερες από τα ξενοδοχεία απευθείας στους τερματικούς σταθμούς και ξεκινούν από 70 στερλίνες.

Ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση

Υπάρχουν πολλά φθηνότερα ξενοδοχεία σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από τον τερματικό σταθμό, με τιμές που ξεκινούν από 62 ευρώ. Τα κοντινά ξενοδοχεία Ramada by Wyndham ή Days Inn by Wyndham μπορεί να είναι ελκυστικά, αλλά δεν διαθέτουν δικό τους λεωφορείο και ένα ταξί μέχρι τον τερματικό σταθμό θα κοστίσει περίπου 17 στερλίνες για μία διαδρομή, γεγονός που ακυρώνει το πλεονέκτημα της τιμής.

Το μόνο ξενοδοχείο με 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς από το αεροδρόμιο είναι το Novotel London Stansted Airport 4* 10 λεπτά από τον τερματικό σταθμό με τιμές από 92 eur.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.