Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Λιλ

Λιλ

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Lille. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Βρείτε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της Λιλ

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Είναι δωρεάν μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Συνδεθείτε στο δίκτυο "AEROPORT PUBLIC".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στη Γαλλία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια γαλλική e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Λόγω του πολύ μικρού μεγέθους του αεροδρομίου, υπάρχουν μόνο 2 εστιατόρια και 2 καταστήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Υπάρχει ένα duty free shop μετά τον έλεγχο ασφαλείας και ένα μικρό χώρο εστίασης με τρία μπιστρό που είναι ανοιχτά από τις 4:00 μέχρι την τελευταία αναχώρηση.

Στο δημόσιο χώρο θα βρείτε ένα εστιατόριο ανοιχτό μέχρι τις 11:00 και ένα πρακτορείο εφημερίδων Relay με περιοδικά, γλυκά και ποτά.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Στο αεροδρόμιο δεν διατίθεται χώρος φύλαξης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες αποσκευών.

ΑΤΜ και υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος

Δεν υπάρχουν ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 ΑΤΜ στην κύρια αίθουσα αναμονής στον κοινόχρηστο χώρο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.