Μεταφορά από το αεροδρόμιο Λιλ

Λιλ

Από το αεροδρόμιο, μια ειδική γραμμή λεωφορείου Flibco εκτελεί απευθείας δρομολόγια προς το κέντρο της πόλης χωρίς στάσεις και χωρίς μετεπιβίβαση με κόστος 7,99 eur. Για φθηνότερη τιμή 1,80 eur μπορείτε να πάρετε τη γραμμή 68 του λεωφορείου προς το κέντρο της πόλης με μετεπιβίβαση στο μετρό στο σταθμό 4 Cantons Stade.

Ελέγξτε τιμές και διαθεσιμότητα ξενοδοχείων σε Lille

Λεωφορείο Flibco

Άμεσες και γρήγορες συνδέσεις με το κέντρο της Λιλ παρέχουν τα υπεραστικά λεωφορεία Flibco. Στη Λιλ κάνουν στάση μόνο στο κέντρο μεταξύ των σταθμών Lille Flandres και Lille Europe.

Ένα εισιτήριο που αγοράζεται ηλεκτρονικά στο flibco. com κοστίζει 7,99 eur, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήριο με κάρτα από τον οδηγό για 8 eur.

Τα εισιτήρια μετ' επιστροφής έχουν έκπτωση και κοστίζουν 13,99 eur.

  • Χρόνος διαδρομής - 25 λεπτά
  • Συχνότητα - 60 λεπτά
  • Πρώτο λεωφορείο για το αεροδρόμιο - 5:00
  • Τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο - 9:30μμ, αλλά σε ορισμένες ημέρες μετά τις 10:00μμ, ανάλογα με το τρέχον πρόγραμμα πτήσεων

Λεωφορείο 68 + μετρό

Για φθηνότερη μεταφορά, ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Λιλ περισσότερο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η λεωφορειακή γραμμή 68 πηγαίνει στον πλησιέστερο σταθμό του μετρό 4 Cantons Stade, όπου μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε στην κίτρινη γραμμή 1 προς το κέντρο.

Τα εισιτήρια αγοράζονται καλύτερα μέσω της εφαρμογής για κινητά της εταιρείας μεταφορών Ilévia (διαθέσιμη στη διεύθυνση Google Play / App Store) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ilevia.fr/boutique. Τα εισιτήρια πωλούνται στα περίπτερα RELAY στο αεροδρόμιο, αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από τον οδηγό του λεωφορείου.

  • 1,80 eur - Εισιτήριο μεταφοράς 1 ώρας (λεωφορεία, μετρό, τραμ)
  • 5,30 eur - 24ωρη ημερήσια κάρτα (λεωφορεία, μετρό, τραμ)

Το λεωφορείο 68 εκτελεί δρομολόγια μία φορά την ώρα, αλλά το πρωί και νωρίς το βράδυ 2-3 φορές την ώρα. Το μετρό εκτελεί δρομολόγια ανά διαστήματα περίπου 10 λεπτών.

Η συνολική διαδρομή από το αεροδρόμιο, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς προς το κέντρο της Λιλ (Gare Flandres), διαρκεί περίπου 32-42 λεπτά.

Το τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο αναχωρεί περίπου στις 20:45 και το πρώτο στις 6:30.

Για αναζητήσεις συνδέσεων και δρομολόγια, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: ilevia.fr.

Ταξί

Η τιμή ενός ταξί προς τους σταθμούς Flandres ή Europe ανέρχεται σε περίπου 35 ευρώ. Ένας φθηνότερος τρόπος προσφέρεται από την εφαρμογή Uber για κινητά (από 25 eur), η οποία λειτουργεί και στη Λιλ.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Στο αεροδρόμιο της Λιλ υπάρχουν αρκετές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Europcar, η Sixt ή η Flizzr. Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης κυμαίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους από 130 eur.

Συγκρίνετε τιμές και κάντε κράτηση αυτοκινήτου

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.