Μετάβαση στο αεροδρόμιο Λειψία

Λειψία

Ο φθηνότερος επίσημος χώρος στάθμευσης του αεροδρομίου είναι ο ακάλυπτος χώρος στάθμευσης P20, όπου πληρώνετε 40 ευρώ την εβδομάδα. Το πιο ακριβό γκαράζ στάθμευσης ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό κοστίζει 114 eur την εβδομάδα. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου για λεπτομέρειες.

Υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης γύρω από το αεροδρόμιο και το parkvia. com μπορεί να σας βοηθήσει να τους συγκρίνετε, συνήθως οι τιμές για στάθμευση μιας εβδομάδας κυμαίνονται από 30 ευρώ και πάνω, οπότε είναι πιο πιθανό να αξίζει να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο.

Μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν στο χώρο στάθμευσης P+R στο εκθεσιακό κέντρο (Leipziger Messe), πάρτε την έξοδο "Leipzig-Mitte" από τον αυτοκινητόδρομο. Ακριβώς δίπλα στο χώρο στάθμευσης υπάρχει στάση του S-Bahn, η οποία θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο σε 5 λεπτά με 5,40 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.