Κουβέιτ
Αεροδρόμιο Κουβέιτ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κουβέιτ

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κουβέιτ

Krystof Hajek ενημερωμένο 20. 2. 2024

Πού να μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο για μια μακρά αναμονή ή μια πτήση νωρίς το πρωί; Διαβάστε τις συμβουλές μας.

Διανυκτέρευση στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Όλοι οι τερματικοί σταθμοί του αεροδρομίου του Κουβέιτ είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο και δεν υπάρχει πρόβλημα να διανυκτερεύσετε μέσα στο κτίριο.

Υπάρχουν αρκετά μαλακά καθίσματα χωρίς πλάτη στον κοινόχρηστο χώρο που είναι αρκετά άνετα για να κοιμηθείτε. Αναμείνατε, ωστόσο, συνεχή θόρυβο, καθώς ένα από τα κύρια κύματα αναχωρήσεων και αφίξεων πραγματοποιείται στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Να είστε επίσης προετοιμασμένοι για ένα έντονα κλιματιζόμενο περιβάλλον.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

Κατά τη διάρκεια της μαζικής ανάπλασης του αεροδρομίου, το Safir Airport Hotel έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και επί του παρόντος δεν υπάρχουν ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους τερματικούς σταθμούς.

Το πλησιέστερο ξενοδοχείο που προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 3 χλμ. βόρεια του αεροδρομίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές κάνοντας κλικ στο όνομα του ξενοδοχείου.

Ξενοδοχεία στην πόλη

Με το κέντρο της πόλης του Κουβέιτ να απέχει μόλις 25 λεπτά με ταξί, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και σχετικά φθηνών ξενοδοχείων ακριβώς στο κέντρο.

Μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα ξενοδοχείων στην πόλη Kuwait City

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.