Κωνσταντινούπολη - Μπλε Τζαμί
Αεροδρόμιο Sabiha Gokcen Κωνσταντινούπολης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη Sabiha Gokcen

Krystof Hajek ενημερωμένο 9. 9. 2023

Το αεροδρόμιο λειτουργεί όλη τη νύχτα και πολλές αναχωρήσεις πραγματοποιούνται τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι αφίξεις γίνονται συχνά αργά μετά τα μεσάνυχτα. Ακόμη και με τη μεγαλύτερη απόσταση από το κέντρο της πόλης και την όχι και τόσο έντονη νυχτερινή κίνηση, σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε οπωσδήποτε να μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Ακριβώς εντός του αεροσταθμού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ISG Sabiha Gökçen Airport Hotel **** με πολύ λογικές τιμές 73 EUR ανά διανυκτέρευση για ένα 2κλινο δωμάτιο. Η τιμή είναι πραγματικά καλή αν αναλογιστεί κανείς ότι το ξενοδοχείο απέχει μόλις 50 μέτρα από τον τερματικό σταθμό.

Απευθείας στην περιοχή διέλευσης του διεθνούς τμήματος του τερματικού σταθμού υπάρχουν ξενοδοχεία Kepler Club Sabiha Gökçen Airport. Αυτό το ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για ταξιδιώτες με μεγάλη αναμονή που δεν θέλουν να φύγουν από την περιοχή διέλευσης και να περάσουν από τον έλεγχο της μετανάστευσης.

Υπάρχουν κλασικά δωμάτια σε υψηλές τιμές από 183 EUR, αλλά και μικρές καμπίνες ύπνου σε τιμές από 55 EUR.

Κανένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο δεν προσφέρει δωρεάν μεταφορά στον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη

Στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης ανοίγεται μπροστά σας μια πολύ ευρύτερη γκάμα καταλυμάτων όλων των ειδών. Ωστόσο, για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή αφίξεις αργά το βράδυ, καλό είναι να υποθέσετε ότι τα ταξί θα είναι η μόνη σας επιλογή μεταφοράς.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.