Κωνσταντινούπολη, Αγία Σοφία
Κωνσταντινούπολη

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολη

Krystof Hajek ενημερωμένο 22. 11. 2023

Ψάχνετε για κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια μιας αναμονής ή μιας πρωινής αναχώρησης;

Ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο

Επί του παρόντος, θα βρείτε μόνο ένα ξενοδοχείο, το YOTEL, που βρίσκεται απευθείας στο αεροδρόμιο ή κοντά στον τερματικό σταθμό. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει δύο τμήματα:

  • Yotelair – International Transit Area: βρίσκεται πίσω από την ασφάλεια στην περιοχή διέλευσης και τείνει να είναι ελαφρώς πιο ακριβό (τιμές 147 EUR στο 257 EUR ανά διανυκτέρευση).
  • Yotel – City Entrance: η πρόσβαση γίνεται από το δημόσιο τμήμα, οπότε είναι ανοικτό σε όλους (όχι μόνο στους επιβάτες), οι τιμές κυμαίνονται από 110 EUR έως 220 EUR ανά διανυκτέρευση

Τα κλασικά μεγάλα ξενοδοχεία στην περιοχή του τερματικού σταθμού δεν λειτουργούν ακόμη.

Ξενοδοχεία στην περιοχή

Μπορείτε να μείνετε σε κοντινές γειτονιές, αλλά κανένα ξενοδοχείο δεν παρέχει δωρεάν μεταφορά. Αντιθέτως, οι μεταφορές είναι συνήθως πολύ ακριβές και κοστίζουν περίπου 20 EUR στο 25 EUR για μία διαδρομή.

Μια καλή επιλογή είναι να μείνετε στη συνοικία Arnavutköy, στην οποία μπορείτε να φτάσετε με τη λεωφορειακή γραμμή H-6, η οποία εκτελεί δρομολόγια και τη νύχτα (χάρτης διαδρομής και χρονοδιάγραμμα: iett.istanbul/Route-H6).

Στην περιοχή αυτή θα σας συνιστούσαμε, για παράδειγμα, ένα φθηνό (από 48 EUR ανά διανυκτέρευση) Melanj Airport Hotel *** ή τα κλασικά με τη μορφή Hampton by Hilton ***.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.