Παραλία κοντά στο Κολόμπο
Αεροδρόμιο Colombo Bandaranaike

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κολόμπο

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κολόμπο

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 11. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Colombo. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Κάντε κράτηση ξενοδοχείου στη Σρι Λάνκα

Διαδίκτυο και wi-fi

Χρήση wi-fi δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Επιλέξτε το δίκτυο "CMB Free Wifi".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων Σρι Λάνκα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας στο γραφείο στην είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων. Είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Η χρέωση για να μεταφέρετε τις αποσκευές σας στο χώρο φύλαξης αποσκευών είναι 3 δολάρια ΗΠΑ ή το ισόποσο σε ρουπίες Σρι Λάνκα.

Υπάρχει επίσης ένα 24ωρο τέλος 6 usd έως 8 usd ανάλογα με το μέγεθος των αποσκευών.

Επιλογές φαγητού

Εστιατόρια μπορείτε να βρείτε σχεδόν αποκλειστικά μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Όλες οι επιλογές εστίασης είναι ανοιχτές 24 ώρες το 24ωρο. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό;

  • Burger King - Ζώνη διέλευσης
  • Pizza Hut - Ζώνη διέλευσης

Μικρότερες καφετέριες ή περίπτερα είναι επίσης διαθέσιμα. Σε γενικές γραμμές, το αεροδρόμιο δεν είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με επιλογές φαγητού.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας μπορείτε να ψωνίσετε κυρίως από τα καταστήματα duty free, ενώ συναντάτε επίσης καταστήματα μόδας και πολλούς πάγκους με αναμνηστικά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σούπερ μάρκετ "Cargills Food City" του αεροδρομίου που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αναχωρήσεων. Είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Στον χώρο των αφίξεων θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των καταστημάτων που πωλούν μεγάλες οικιακές συσκευές, όπως πλυντήρια ρούχων και ψυγεία.

Για έναν κατάλογο όλων των καταστημάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου: airport.lk/shopping

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Στην αίθουσα αφίξεων θα βρείτε μεγάλο αριθμό ΑΤΜ τραπεζών της Σρι Λάνκα που δίνουν μόνο ρουπίες Σρι Λάνκα.

Οι τουριστικές υπηρεσίες στη Σρι Λάνκα, καθώς και τα υπεραστικά λεωφορεία και τρένα, για παράδειγμα, μπορούν επίσης να πληρωθούν με δολάρια ΗΠΑ, τα οποία θα πρέπει ιδανικά να έχετε μαζί σας από το σπίτι σας.

Υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος υπάρχουν σε πολλές τράπεζες στην αίθουσα αφίξεων. Τα υποκαταστήματα των τραπεζών, ιδίως στους δημόσιους χώρους, έχουν πολύ καλές τιμές συναλλάγματος. Χειρότερες είναι οι τιμές στα περίπτερα στην αίθουσα των ιμάντων αποσκευών.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.