Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κέρκυρα

Vlacherna

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Fraport Free".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι 3 μικρότερα τοπικά στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού και πάνω από 10 εστιατόρια μπορείτε να βρείτε πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας. Υπάρχουν επίσης οι γνωστές αλυσίδες Burger King ή Starbucks.

Στο δημόσιο χώρο υπάρχουν τρία αρτοποιεία με μεγάλη ποικιλία σάντουιτς και έξω από τον τερματικό σταθμό θα βρείτε ένα ελληνικό εστιατόριο με εξωτερικά καθίσματα.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν θα βρείτε ένα παραδοσιακό παντοπωλείο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Υπάρχει ένα μικρό πρακτορείο εφημερίδων Hudson News στους χώρους κοινού και διέλευσης.

Αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας θα περάσετε μέσα από ένα μεγάλο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στο αεροδρόμιο.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια χρημάτων

Τα ΑΤΜ βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων. Οι τιμές για αναλήψεις με ξένη κάρτα σε κάθε ΑΤΜ έχουν ως εξής:

  • Eurobank - 2,50 eur
  • Τράπεζα Πειραιώς - 3 eur
  • ΑΤΜ Euronet - 5 eur (+ μειονεκτική ισοτιμία μετατροπής)

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο προσφέρουν δυσμενείς τιμές συναλλάγματος.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών απευθείας στο αεροδρόμιο, αλλά η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Cosms είναι διαθέσιμη σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από τον τερματικό σταθμό (τοποθεσία στο google.com/maps) προς το σταθμό λεωφορείων. Για 24 ώρες πληρώνετε 15 ευρώ, δείτε την επίσημη ιστοσελίδα: corfuairportcarrentals.com/luggage-storage.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.