Καζαμπλάνκα
Αεροδρόμιο Mohammed V της Καζαμπλάνκα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Καζαμπλάνκα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Καζαμπλάνκα

Krystof Hajek ενημερωμένο 3. 3. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τιμές ξενοδοχείων στην Καζαμπλάνκα

Διαδίκτυο και wi-fi

Μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου wi-fi του Wifi-Aéroport-Casablanca εισάγοντας το email σας.

Μην μπείτε στον κόπο να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια μαροκινή e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. airalo.com.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Αρκετές μαροκινές τράπεζες διαθέτουν υποκαταστήματα στο δημόσιο χώρο και των δύο τερματικών σταθμών, καθώς και ΑΤΜ από τα οποία μπορείτε εύκολα να κάνετε ανάληψη χρημάτων.

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στην περιοχή δίπλα στις ζώνες αποσκευών έχουν λιγότερο ευνοϊκές τιμές από τα υποκαταστήματα των τραπεζών.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν θα βρείτε κανονικό σούπερ μάρκετ με είδη παντοπωλείου ή τουλάχιστον μίνι μάρκετ ή εφημεριδοπωλείο στο αεροδρόμιο. Στο δημόσιο χώρο, μπορείτε να αγοράσετε νερό ή ένα σάντουιτς σε μικρά καφέ, για παράδειγμα.

Όλα τα καταστήματα βρίσκονται μόνο στην περιοχή αναχωρήσεων μετά τον έλεγχο ασφαλείας, όπου θα βρείτε μερικά καταστήματα duty free, μαροκινά καταστήματα με αναμνηστικά ή το πρακτορείο εφημερίδων Hudson.

Γεύματα

Στον κοινόχρηστο χώρο στην αίθουσα αναχωρήσεων θα βρείτε μόνο μερικά μικρά καταστήματα με σνακ με μπαγκέτες και καφέ

Όλα τα υπόλοιπα εστιατόρια βρίσκονται μετά την ασφάλεια και οι τιμές είναι σημαντικά υψηλότερες από ό,τι στην πόλη.

Τα μόνα σνακ που είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο είναι τα Starbucks και το Paul's Bakery. Θα βρείτε επίσης αρκετά εστιατόρια με τοπική κουζίνα στη ζώνη διέλευσης, καθώς και καφέ Illy ή Segafredo.

Υπάρχει επίσης ένα McDonald's.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα δεν διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.