Κανκούν
Αεροδρόμιο Κανκούν

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κανκούν

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Κανκούν

Krystof Hajek ενημερωμένο 9. 10. 2023

Βρείτε το καλύτερο κατάλυμα πριν από την πτήση κοντά στο αεροδρόμιο ή στην παραλία του Κανκούν.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου σε απόσταση περίπου 3 λεπτών με τα πόδια από τους τερματικούς σταθμούς 2 και 3 ή 15 λεπτών με δωρεάν διαδρομή με το λεωφορείο μέχρι τον τερματικό σταθμό 4, με τιμές που ξεκινούν από 170 USD ανά διανυκτέρευση.

Ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση

Θα βρείτε φθηνότερα ξενοδοχεία σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς το Κανκούν. Παραθέτουμε ξενοδοχεία που προσφέρουν δωρεάν ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία στο Κανκούν

Η ίδια η πόλη του Κανκούν μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη.

Το κέντρο της πόλης με τα πολυκαταστήματα και τις κατοικημένες περιοχές προσφέρει πολλά φτηνά διαμερίσματα και τοπικά ξενοδοχεία.

Η λεγόμενη "Zona Hotelera" κατά μήκος της ακτής είναι κυριολεκτικά γεμάτη με μεγάλα θέρετρα και ξενοδοχεία διακοπών με υψηλή ποιότητα αλλά και υψηλές τιμές.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.