Καλαμάτα
Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Καλαμάτα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Καλαμάτα

Krystof Hajek ενημερωμένο 20. 2. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τα ξενοδοχεία της Καλαμάτας

Διαδίκτυο και wi-fi

Τοwi-fi δεν λειτουργεί στο αεροδρόμιο.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές με αυτές που ισχύουν στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Στο κεντρικό λόμπι του δημόσιου χώρου θα βρείτε ένα κατάστημα με ελαφριά σνακ (μπαγκέτες, σάντουιτς, γλυκά, ποτά, καφέ) και μικρά αναμνηστικά.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχει μόνο ένα μικρό duty free shop.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην αίθουσα αφίξεων, το οποίο χρεώνει τις ξένες κάρτες με 3 ευρώ.

Άλλες υπηρεσίες

Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας δεν υπάρχουν χώροι φύλαξης αποσκευών, σιντριβάνια, παιδότοποι ή χώροι καπνίσματος μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.