Καλαμάτα
Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Καλαμάτα

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Καλαμάτα

Krystof Hajek ενημερωμένο 20. 2. 2024

Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από τοπικές λεωφορειακές γραμμές από την Καλαμάτα και άλλες πόλεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων ή ταξί.

Δείτε ξενοδοχεία στην Καλαμάτα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή αν θέλετε να ανακαλύψετε την Πελοπόννησο και δεν σας αρέσει να περνάτε χρόνο σε ένα μέρος. Πολλές παραλίες ή μικρότερα θέρετρα δεν είναι καθόλου προσβάσιμα με λεωφορείο ή μόνο 1-2 φορές την ημέρα.

Υπολογίστε τιμές κατά τη θερινή περίοδο από 380 ευρώ. Εκτός εποχής, οι τιμές ενοικίασης στη χερσόνησο της Πελοποννήσου πέφτουν σε λιγότερο από το μισό. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου; Χρησιμοποιήστε τη μηχανή σύγκρισης για να βρείτε προσφορές από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ακριβώς εκεί.

Συγκρίνετε τιμές και κάντε κράτηση αυτοκινήτου

Λεωφορείο

Πολλές γραμμές υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μεσσήνης σταματούν στο αεροδρόμιο μπροστά από τον τερματικό σταθμό.

Τα εισιτήρια πληρώνονται στο γραφείο του οδηγού και μπορούν να πληρωθούν με μετρητά ή κάρτα. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την απόσταση και κυμαίνονται από 2,50 eur έως 5 eur.

  • Καλαμάτα - 1x ανά ώρα τις καθημερινές, περίπου 5-8 φορές την ημέρα τα Σαββατοκύριακα
  • Πύλος - 4-6 φορές την ημέρα
  • Κορώνη - 4-6 φορές την ημέρα
  • Μεθώνη - 4-6 φορές την ημέρα

Η διαδρομή μεταξύ του αεροδρομίου και της Καλαμάτας διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Τα δρομολόγια και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Μεσσήνης: ktelmessinias.gr/airport.

Ταξί

Δεν υπάρχουν γνωστές εφαρμογές κινητών ταξί που να λειτουργούν στην Καλαμάτα, αλλά υπάρχουν πάντα πολλά επίσημα ταξί που περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό.

Η τιμή υπολογίζεται σύμφωνα με το ταξίμετρο και για την Καλαμάτα θα πληρώσετε περίπου 25 ευρώ.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.