Γένοβα
Αεροδρόμιο Γένοβα Cristoforo Colombo

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Γένοβα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Γένοβα

Krystof Hajek ενημερωμένο 14. 11. 2023

Παρά τη χαμηλή κίνηση και τις καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε κατάλυμα ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν δύο ξενοδοχεία σε άμεση γειτνίαση με τον τερματικό σταθμό.

  • Tower Genova Airport **** - Το ξενοδοχείο απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό κατά μήκος του πεζοδρομίου, τιμές από 90 eur
  • Best Western Premier CHC Airport **** - το ξενοδοχείο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από τον τερματικό σταθμό και προσφέρει τη δική του δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, τιμές από 105 eur

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Για μια πολύ μεγαλύτερη επιλογή κλασικών ξενοδοχείων, δείτε άλλα καταλύματα στο κέντρο της Γένοβας, περίπου 7 χλμ. από τον τερματικό σταθμό.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.