Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ερεβάν

Ερεβάν

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Ερεβάν. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Αναζητήστε τα φθηνότερα ξενοδοχεία σε Yerevan

Διαδίκτυο και wi-fi

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi είναι διαθέσιμη δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Zvartnots Public".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα μια ηλεκτρονική κάρτα SIM για αρμενικά δεδομένα στο διαδίκτυο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Χώρος φύλαξης αποσκευών υπάρχει στην αίθουσα αφίξεων με ώρες λειτουργίας 24 ώρες το 24ωρο. Πληρώνετε για 24 ώρες φύλαξης 3 500 amd.

Επιλογές εστίασης

Μικρότερες καφετέριες, μπιστρό και εστιατόρια θα βρείτε κυρίως στο δημόσιο χώρο του αεροδρομίου (όροφος αφίξεων και αναχωρήσεων).

Μόνο 2 καφετέριες είναι διαθέσιμες μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Ανάμεσα στις πιο γνωστές μάρκες, υπάρχει ένα καφέ Segafredo.

Όλα τα αναψυκτήρια είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το αεροδρόμιο του Ερεβάν είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο κατάστημα duty free αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Στην περιοχή διέλευσης θα βρείτε επίσης ένα περίπτερο Hudson News με ποτά, γλυκά και μικρό ταξιδιωτικό εξοπλισμό.

Αρκετά μικρά περίπτερα που πωλούν ποτά και έντυπο υλικό λειτουργούν επίσης στο δημόσιο χώρο του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχει παραδοσιακό παντοπωλείο στο αεροδρόμιο.

Στον 2ο όροφο του δημόσιου χώρου (αναχωρήσεις) υπάρχει φαρμακείο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Ένας κατάλογος όλων των καταστημάτων και εστιατορίων είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο του αεροδρομίου: zvartnots.aero/Shops.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Στο μη δημόσιο τμήμα της αίθουσας αφίξεων (κοντά στην παραλαβή αποσκευών) υπάρχουν αρκετά ανταλλακτήρια συναλλάγματος με πολύ δυσμενείς ισοτιμίες.

Περπατήστε στον δημόσιο χώρο όπου θα βρείτε άλλα ανταλλακτήρια συναλλάγματος με πολύ καλύτερες τιμές (παρόμοιες με αυτές της πόλης). Επιπλέον, στο δημόσιο τμήμα του αεροδρομίου υπάρχουν και ΑΤΜ αρμενικών τραπεζών.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.