Εδιμβούργο
Αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Εδιμβούργο

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Εδιμβούργο

Krystof Hajek ενημερωμένο 19. 12. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Συνδεθείτε στο hotspot "EDI Wifi". Η συνδεσιμότητα θα αποκατασταθεί μετά από 24 ώρες.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας, παρόλο που το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πλέον μέλος της ΕΕ.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Αναζήτηση για το φθηνότερο στο Εδιμβούργο

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ με φθηνά σνακ και τρόφιμα βρίσκονται διάσπαρτα γύρω από το αεροδρόμιο. Ένα μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ M&S Simply Food (5 π.μ. - 10 μ.μ.) βρίσκεται επίσης στις αφίξεις 1.

Τα μίνι μάρκετ WHSmith βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων και πίσω από την ασφάλεια και είναι ανοιχτά 4:00 - 22:00.

Το φαρμακείο Boots Pharmacy βρίσκεται στην περιοχή διέλευσης και έχει ώρες λειτουργίας 3:00 - 22:00.

Στον τερματικό σταθμό υπάρχουν επίσης καταστήματα μόδας, αποσκευών και αναμνηστικών. Κατάλογος όλων των καταστημάτων διατίθεται στον ιστότοπο του αεροδρομίου: edinburghairport.com/shops.

Εστιατόρια

Ο τερματικός σταθμός είναι καλά εξοπλισμένος με εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων γρήγορου φαγητού από γνωστές μάρκες, όπως Burger King και Starbucks. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές πίσω από την ασφάλεια.

Στον κοινόχρηστο χώρο, τα Costa Coffe και Starbucks είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, ενώ πίσω από την ασφάλεια τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοιχτά για να καλύψουν όλες τις αναχωρήσεις.

Ένας κατάλογος των εστιατορίων στον τερματικό σταθμό είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο του αεροδρομίου: edinburghairport.com/restaurants.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων 2 από τις 04:00 έως τις 22:00. Η υπηρεσία λειτουργεί από το Luggage Point και οι τιμές ανά 24 ώρες είναι περίπου 11 GBP.

ΑΤΜ και συνάλλαγμα

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο λειτουργούν από την Travelex με πολύ δυσμενείς τιμές. Χρησιμοποιήστε τα ΑΤΜ στην αίθουσα αφίξεων ή στην πόλη. Οι μεταφορές μπορούν να πληρωθούν με κάρτα.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.