Εδιμβούργο
Αεροδρόμιο Εδιμβούργου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Εδιμβούργο

Transfer at Εδιμβούργο Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 19. 12. 2023

Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από έναν αεροσταθμό με διαχωρισμό σε χώρο αφίξεων (στο ισόγειο αριστερά και δεξιά) και σε γκισέ check-in (στο ισόγειο στη μέση του αεροσταθμού).

Αναζήτηση για το φθηνότερο στο Εδιμβούργο

Το σημείο ελέγχου ασφαλείας βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Δεν υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων κατά την αναχώρηση από το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε ο χώρος διέλευσης είναι κοινός για όλες τις πτήσεις.

Ο τερματικός σταθμός είναι σχετικά μικρός και λιτός και η μεγαλύτερη απόσταση από την είσοδο μέχρι τις πιο απομακρυσμένες πύλες δεν είναι ούτε 10 λεπτά με τα πόδια.

Στον ιστότοπο του αεροδρομίου μπορείτε να βρείτε χάρτη του τερματικού σταθμού που μπορείτε να κατεβάσετε.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου δεν είναι συνήθως σημείο διέλευσης και η μεταφορά που αγοράζεται μέσω αεροπορικής εταιρείας είναι εδώ εξαίρεση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χώροι άφιξης και αναχώρησης δεν συνδέονται μέσω του χώρου διέλευσης.

Εάν προγραμματίσετε τη δική σας μεταφορά στο Εδιμβούργο, θα πρέπει να περάσετε από τον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου και από τον έλεγχο ασφαλείας πίσω στην περιοχή διέλευσης. Αυτό ισχύει ακόμη και αν ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευές.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.