Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Δουβλίνο

Νυχτερινή γέφυρα στο Δουβλίνο

Λόγω των πολλών πωλήσεων εισιτηρίων με πτήσεις ανταπόκρισης της Aer Lingus στο Δουβλίνο, μπορεί μερικές φορές να είναι χρήσιμο να διανυκτερεύσετε στο αεροδρόμιο λόγω μιας αναγκαίας αλλαγής διανυκτέρευσης. Ομοίως, ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο μπορεί να είναι χρήσιμο για πολύ πρώιμες αναχωρήσεις ή καθυστερημένες αφίξεις.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

Υπάρχουν δύο ποιοτικά ξενοδοχεία ακριβώς στο χώρο του αεροδρομίου:

Οι τιμές για όλα τα ξενοδοχεία είναι παρόμοιες και ξεκινούν από 180 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Ξενοδοχεία στη γύρω περιοχή

Μια ιδανική εναλλακτική λύση είναι το Clayton Hotel Dublin Airport 4*, το οποίο είναι κατά το ένα τρίτο φθηνότερο από εκείνα που βρίσκονται στον τερματικό σταθμό και προσφέρει 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς από το αεροδρόμιο, το οποίο απέχει 2,5 χιλιόμετρα. Υπάρχουν επίσης οικογενειακά δωμάτια για 2 ενήλικες και 2 παιδιά στην ίδια σχεδόν τιμή με ένα δίκλινο.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό βρίσκονται επίσης το Carlton Hotel Dublin Airport **** και το Premier Inn Dublin Airport ***, το οποίο προσφέρει επίσης οικογενειακά δωμάτια και δωρεάν πρωινό για τα παιδιά, εφόσον υπάρχει τουλάχιστον 1 ενήλικας που πληρώνει.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό

Και οι δύο τερματικοί σταθμοί είναι ανοιχτοί 24 ώρες την ημέρα και είναι δυνατή η διανυκτέρευση εντός των κτιρίων.

Ωστόσο, θα αναζητήσετε μάταια άνετα καθίσματα στους κοινόχρηστους χώρους των τερματικών σταθμών. Οι ταξιδιώτες λύνουν αυτό το πρόβλημα κοιμώμενοι στο έδαφος πάνω σε στρώματα. Ωστόσο, περιμένετε ότι οι πιο ήσυχες θέσεις θα είναι κατειλημμένες γύρω στις 10 το βράδυ.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.