Μεταφορά από το αεροδρόμιο Chambery

Val Thorens

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες φτάνουν στο Σαμπερί στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής που περιλαμβάνει πτήσεις, διαμονή και μεταφορές από το αεροδρόμιο. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε απλώς τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού σας πράκτορα στην αίθουσα αφίξεων, ο οποίος θα σας κατευθύνει στα λεωφορεία.

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες έχουν αρκετά περιορισμένες επιλογές μεταφοράς.

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στις Γαλλικές Άλπεις

Ταξί, Uber

Υπάρχουν αρκετά ταξί που περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό για κάθε προγραμματισμένη άφιξη. Η τιμή για το κέντρο του Chambéry είναι περίπου 35 ευρώ και μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κάρτα.

Για μια φθηνότερη διαδρομή από/προς το αεροδρόμιο, η εφαρμογή Uber για κινητά προσφέρει συνήθως μια διαδρομή προς το κέντρο του Σαμπερί από 27 ευρώ. Το μειονέκτημα είναι ότι η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων είναι χειρότερη και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να περιμένετε πάνω από 20 λεπτά για ένα διαθέσιμο Uber.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Περίπου 100 μέτρα στα δεξιά του τερματικού σταθμού βρίσκεται ένα χαμηλό κτίριο που στεγάζει διάφορες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τιμές στην αιχμή της χειμερινής περιόδου ξεκινούν από περίπου 330 ευρώ την εβδομάδα.

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου εκ των προτέρων με έκπτωση

Δημόσιες συγκοινωνίες

Δεν υπάρχουν τακτικά δρομολογημένα λεωφορεία προς ή κοντά στον τερματικό σταθμό.

Η πλησιέστερη σιδηροδρομική στάση στο αεροδρόμιο είναι η σιδηροδρομική στάση "Viviers-du-lac", σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων. Ωστόσο, η διαδρομή γίνεται ως επί το πλείστον σε δρόμο χωρίς πεζοδρόμιο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.