Μπαρμπάντος
Αεροδρόμιο Bridgetown Grantley Adams

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Bridgetown

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Bridgetown

Krystof Hajek ενημερωμένο 4. 10. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Μπαρμπάντος. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία στα Μπαρμπάντος

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi είναι δωρεάν και απεριόριστο, αλλά διατίθεται μόνο στην περιοχή αναχωρήσεων μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Δεν υπάρχει διαθέσιμο wifi στο δημόσιο λόμπι ή στην περιοχή αφίξεων.

Το αεροδρόμιο Bridgetown δεν διαθέτει πολλά σημεία πώλησης κινητής τηλεφωνίας. Αποκτήστε τα δεδομένα e-sim των Μπαρμπάντος γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Στην αίθουσα αναχωρήσεων (δίπλα στα γκισέ check-in) υπάρχει υποκατάστημα της αλυσίδας fast-food των Μπαρμπάντος Chefette (9 π.μ. - 9 μ.μ.). Πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας υπάρχει ένα μικρό εστιατόριο με ένα κατάστημα Subway, ένα κλασικό εστιατόριο και πολλά μικρότερα καταστήματα πίτσας ή μπαγκέτας.

Στη ζώνη διέλευσης, μπορείτε επίσης να αγοράσετε αναμνηστικά, εμπορεύματα στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών ή καρτ ποστάλ, τα οποία μπορείτε να ρίξετε στο γραμματοκιβώτιο που βρίσκεται επίσης πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας. Τα γραμματόσημα πωλούνται στο ταχυδρομείο, το οποίο βρίσκεται στη δημόσια ζώνη (αλλά κλείνει στις 14:30).

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής συναλλάγματος στο αεροδρόμιο των Μπαρμπάντος.

Το ΑΤΜ της Royal Bank of Canada βρίσκεται στη δημόσια ζώνη μεταξύ των αιθουσών αφίξεων και αναχωρήσεων. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώνετε νόμιμα σε δολάρια ΗΠΑ στα Μπαρμπάντος.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο Bridgetown δεν διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.