Βουκουρέστι Henri Coanda Αεροδρόμιο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Βουκουρέστι

Transfer at Βουκουρέστι Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 19. 3. 2024

Το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου είναι ένα μεσαίου μεγέθους αεροδρόμιο με έναν μόνο τερματικό σταθμό. Το συγκρότημα χωρίζεται σε δύο κτίρια - αφίξεις και αναχωρήσεις. Τα δύο αυτά κτίρια συνδέονται μεταξύ τους με διάδρομο μήκους περίπου 70 μέτρων.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ο τερματικός σταθμός χωρίζεται περαιτέρω σε ένα στενόχωρο εσωτερικό τμήμα και ένα πιο ευρύχωρο διεθνές τμήμα.

Σε γενικές γραμμές, το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου είναι συχνά πολύ γεμάτο και πάσχει από έλλειψη καθισμάτων. Ο έλεγχος ασφαλείας και διαβατηρίων μπορεί να διαρκέσει έως και 30 λεπτά.

Μεταφορά μεταξύ πτήσεων

Οι μετεπιβιβάσεις στο Βουκουρέστι προσφέρονται κυρίως από την TAROM μεταξύ της Δυτικής Ευρώπης και της Μολδαβίας ή της Μέσης Ανατολής ή προς ρουμανικούς προορισμούς.

Ο τερματικός σταθμός είναι μικρός, αλλά πρέπει πάντα να περνάτε από έλεγχο ασφαλείας κατά τη διάρκεια της μετεπιβίβασής σας. Ακολουθήστε τις πινακίδες "Συνδέσεις", οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε έναν ειδικό έλεγχο ασφαλείας διέλευσης, όπου δεν χρειάζεται να βγείτε από τον χώρο διέλευσης.

Εάν μετεπιβιβαστείτε από πτήση εξωτερικού σε άλλη πτήση εξωτερικού, δεν περνάτε από έλεγχο διαβατηρίων και χρειάζεστε μόνο 45 λεπτά για τη μετεπιβίβαση.

Εάν μετεπιβιβαστείτε από μια διεθνή σε μια πτήση εσωτερικού, θα περάσετε από έλεγχο διαβατηρίων και έλεγχο ασφαλείας, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ελάχιστος χρόνος μετεπιβίβασης 45 λεπτών.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.