Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "bud:free".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ουγγαρία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Οι επιλογές για ψώνια στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης είναι αρκετά εκτεταμένες. Υπάρχουν πολλά καταστήματα μόδας και ρούχων στη ζώνη διέλευσης, καθώς και αρκετά καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, θα βρείτε καταστήματα όπως τα Swarowski, Desigual, Virgin Store, Hard Rock Shop, καταστήματα παιχνιδιών και αναμνηστικών.

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροσταθμού 2B (δημόσιος χώρος), οι επιβάτες θα ενθουσιαστούν από το τακτικό σούπερ μάρκετ SPAR. Οι ώρες λειτουργίας είναι 6:00-22:00.

Δείτε τον κατάλογο όλων των καταστημάτων: bud.hu/shops

Εστιατόρια και καφετέριες

Ο τερματικός σταθμός προσφέρει μεγάλη ποικιλία εστιατορίων. Τα περισσότερα από αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο ευρύχωρο κεντρικό λόμπι του SkyCourt μετά τον έλεγχο ασφαλείας, όπου τα εστιατόρια βρίσκονται δύο ορόφους πιο πάνω το ένα από το άλλο.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια είναι τα εξής:

  • Seasons: σαλάτες, μπαγκέτες, καφέ, γλυκά - SkyCourt, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό 24/7
  • Upper Crust: σνακ όλων των ειδών, καφέ - SkyCourt, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό 24/7
  • Negroni: σνακ όλων των ειδών, καφέ - SkyCourt, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό 24/7
  • KFC: γρήγορο φαγητό - SkyCourt, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό 4:30-22:00
  • Burger King: γρήγορο φαγητό - SkyCourt, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό 4:00-21:30
  • Costa Coffe: καφετέρια - SkyCourt, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτά 4:30-9:00μμ
  • Caffé Ritazza: καφετέρια - Αίθουσα 2A, δημόσιος χώρος, ανοιχτό 3:45-8:30 μ.μ.

Δείτε τον κατάλογο όλων των εστιατορίων: bud.hu/restaurants

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Ο ασφαλής χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται στο κέντρο του τερματικού σταθμού. Η ημερήσια τιμή είναι 5 500 huf, βλ. επίσημες πληροφορίες. Λειτουργεί από τις 6:00 έως τις 22:00.

Πόσιμο νερό

Ο χώρος διέλευσης σας επιτρέπει να γεμίσετε το δικό σας μπουκάλι με κρύο πόσιμο νερό από τις πολλές βρύσες που βρίσκονται σε όλο τον τερματικό σταθμό.

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Υπάρχει ειδικός χώρος για μαμάδες ή μπαμπάδες με πάγκο αλλαγής βρεφών σε κάθε τουαλέτα.

Αμέσως πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας υπάρχουν δύο σταθμοί όπου μπορείτε να νοικιάσετε δωρεάν ένα καροτσάκι erary. Άλλα σημεία αποβίβασης βρίσκονται πάντα στην αρχή του διαδρόμου με τις πύλες Α και Β.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο λειτουργούν από την InterChange με πολύ δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Δυστυχώς, τα ΑΤΜ του αεροδρομίου λειτουργούν επίσης από μία μόνο εταιρεία, την Euronet, γνωστή για τα υψηλά τέλη ανάληψης και τις αδιαφανείς τιμές μετατροπής.

Συνιστούμε να πληρώνετε για τη μεταφορά στην πόλη με κάρτα και να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ κανονικών τραπεζών στην πόλη.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.