Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Βερόνα

Βερόνα

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Verona. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Κλείστε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο πριν από την πτήση σας

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi διατίθεται δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Verona Airport Free Wi-fi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε γρήγορα και εύκολα μια ιταλική e-sim για δεδομένα στο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων θα βρείτε μόνο ένα μικρό περίπτερο Relay με ποτά, γλυκά και εφημερίδες. Για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε από εκεί εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πρακτορείο εφημερίδων είναι ανοιχτό από τις 6:00-21:00.

Αφού περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, μπορείτε να ψωνίσετε στο κατάστημα duty free και σε διάφορες μπουτίκ μόδας.

Γεύματα

Το αεροδρόμιο διαθέτει αρκετά εστιατόρια και καφετέριες, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στους χώρους διέλευσης.

Το Culto Caffe έχει το μεγαλύτερο ωράριο λειτουργίας στον δημόσιο χώρο (4:00-23:15).

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της δημοφιλούς αλυσίδας Bricco Cafe ή δύο τοπικών εστιατορίων γρήγορου φαγητού (PiadBurger2Fly, Homeburger).

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Το αεροδρόμιο της Βερόνα δεν διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών ή θυρίδες.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει παραδοσιακό ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τα πολλά ΑΤΜ των συνηθισμένων ιταλικών τραπεζών που βρίσκονται στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων.

Πόσιμο νερό

Σιντριβάνια με νερό, όπου μπορείτε να πάρετε δωρεάν κρύο νερό στο δικό σας μπουκάλι, βρίσκονται σε διάφορα σημεία στην περιοχή διέλευσης.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.