Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Βενετία Τρεβίζο

Βενετία

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Venice Treviso. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Διαδίκτυο και wi-fi

Η πρόσβαση στο διαδίκτυομέσω Wi-Fi διατίθεται δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές με αυτές που ισχύουν στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Δείτε ξενοδοχεία στη Βενετία

Εστιατόρια και καταστήματα

Στο δημόσιο χώρο, μπορείτε να δροσιστείτε στο μικρό μπιστρό στην αίθουσα αφίξεων και στην καντίνα στον όροφο αναχωρήσεων.

Η ζώνη διέλευσης προσφέρει ένα μικρό μπιστρό και το δημοφιλές εστιατόριο Bricco με πλήρες ζεστό γεύμα.

Τα καταστήματα περιλαμβάνουν ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών και ένα μικρό κατάστημα με εφημερίδες, βιβλία και σνακ.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ του αεροδρομίου λειτουργούν μόνο από την Euronet, με τέλος ανάληψης περίπου 5 ευρώ και δυσμενή συναλλαγματική ισοτιμία κατά την ανάληψη με κάρτα με λογαριασμό σε νόμισμα εκτός ευρώ.

Ιδανικά, πληρώστε για τις μεταφορές με κάρτα ή μέσω διαδικτύου και, αν χρειαστεί, κάντε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ κανονικής τράπεζας στην πόλη.

Αποθήκευση αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αυτόματες θυρίδες αποσκευών, για παράδειγμα, στο σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia στο κέντρο της Βενετίας.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.