Αγκαντίρ
Αεροδρόμιο Agadir Al Massira

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Αγκαντίρ

Transfer at Αγκαντίρ Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 25. 12. 2023

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου είναι μικρός και καλά οργανωμένος, αλλά μάλλον απαρχαιωμένος και αρκετά συνωστισμένος σε περιόδους που συναντώνται εδώ περισσότερα αεροπλάνα.

Δείτε τιμές ξενοδοχείων στο Αγκαντίρ

Λόγω του μικρού μεγέθους του, ο προσανατολισμός του αεροδρομίου είναι πολύ απλός και οι αποστάσεις με τα πόδια από την είσοδο μέχρι τα αεροσκάφη δεν ξεπερνούν τα 100 μέτρα.

Ο έλεγχος μετανάστευσης κατά την άφιξη τείνει να είναι αποτελεσματικός και οι ουρές συνήθως διαρκούν 10-20 λεπτά.

Μεταφορά μεταξύ πτήσεων

Το Αγκαντίρ δεν είναι τυπικά αεροδρόμιο μετεπιβίβασης και εάν επιθυμείτε να αλλάξετε από διεθνή σε εγχώρια ή μεταξύ διεθνών πτήσεων, θα πρέπει πάντα να εγκαταλείψετε την περιοχή διέλευσης και να κάνετε ξανά check in.

Μια μετεπιβίβαση εσωτερικού (π.χ. Casblanca - Αγκαντίρ - Dakhla) είναι δυνατή χωρίς να εγκαταλείψετε την περιοχή διέλευσης.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.