Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Αμβούργο

Αμβούργο

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Αμβούργου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο του Αμβούργου

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi διατίθεται απεριόριστα και δωρεάν. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Hamburg Airport Free Wifi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στη Γερμανία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια γερμανική e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται στον αεροσταθμό 2 στην περιοχή αναχωρήσεων. Για μια υπηρεσία μιας ημέρας, θα πληρώσετε από 5 eur έως 10 eur ανάλογα με το μέγεθος των αποσκευών σας.

Είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 4:30-21:00.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το σούπερ μάρκετ EDEKA βρίσκεται στο κεντρικό λόμπι του δημόσιου χώρου. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 6:00-22:00.

Το φαρμακείο λειτουργεί στο δημόσιο χώρο με ώρες λειτουργίας 8:00-19:00.

Οι επιλογές αγορών στο δημόσιο χώρο εκπροσωπούνται επίσης κυρίως από καταστήματα βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ανθοπωλείο.

Αφού περάσετε από την ασφάλεια, υπάρχουν αρκετά καταστήματα duty free καθώς και ένας μεγαλύτερος αριθμός καταστημάτων μόδας, κοσμημάτων και ρολογιών.

Για έναν πλήρη κατάλογο των καταστημάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου: hamburg-airport.de/shop.

Επιλογές φαγητού

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου διαθέτει μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, μπιστρό και καταστημάτων γρήγορου φαγητού.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, οι γνωστές μάρκες McDonald's και Starbucks, πολλά τοπικά εστιατόρια και εστιατόρια εστίασης και, φυσικά, αρκετά καφέ.

Στο δημόσιο χώρο θα βρείτε μάλλον φθηνότερα καφέ ή μόνο McDonald's και Starbucks, ενώ μετά τον έλεγχο ασφαλείας υπάρχουν συνήθως πιο ακριβά εστιατόρια και εστιατόρια εστίασης (π.χ. Marché Mövenpick).

Κανένα εστιατόριο δεν είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Η ώρα κλεισίματος είναι συνήθως μεταξύ 9 μ.μ. και 2 π.μ. και ανοίγει γύρω στις 5 π.μ.

Μια λίστα όλων των εστιατορίων, συμπεριλαμβανομένων των ωρών λειτουργίας, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου: hamburg-airport.de/eat-drink.

Ντους

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ντους που βρίσκονται στο κεντρικό τμήμα του αεροσταθμού "Airport Plaza" στον κοινόχρηστο χώρο έναντι 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του σαμπουάν). Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται πετσέτα, αυτή μπορεί να πληρωθεί με επιπλέον 10 eur.

Αναζητήστε το γκισέ "Hamburg Welcome Center".

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο λειτουργούν από την "EC" με πολύ δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος αριθμός ΑΤΜ κανονικών γερμανικών τραπεζών που βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο, από τα οποία μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια ανάληψη χρημάτων με ξένες κάρτες.

Πόσιμο νερό

Σιντριβάνια με κρύο πόσιμο νερό, από τα οποία μπορείτε να γεμίζετε δωρεάν το δικό σας μπουκάλι, βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στους χώρους διέλευσης.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.