Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Αμβούργο

Αμβούργο

Πού θα βρείτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε στο ή κοντά στο αεροδρόμιο του Αμβούργου;

Ύπνος στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου του Αμβούργου κλείνει για τη νύχτα, από τις 1:00-4:00.

Οι επιβάτες που βρίσκονται ήδη μέσα στον τερματικό σταθμό μπορούν να μείνουν μόνο στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων, αλλά υπάρχουν μόνο λίγα μεταλλικά καθίσματα με μπράτσα και ο ύπνος είναι εξαιρετικά άβολος.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Για μια άνετη διανυκτέρευση, υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία γύρω από το αεροδρόμιο για να διαλέξετε. Τα παρακάτω ξενοδοχεία βρίσκονται ακριβώς μπροστά από τον τερματικό σταθμό με απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια:

Υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή που είναι έως και ένα τρίτο φθηνότερα.

  • Courtyard Marriott Hamburg Airport **** - Περίπου 850 μέτρα από το αεροδρόμιο στο σταθμό του μετρό Fuhlsbüttel Nord, το ξενοδοχείο προσφέρει τη δική του δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό
  • Kocks Hotel Garni *** - περίπου 850 μέτρα από το αεροδρόμιο στο σταθμό Fuhlsbüttel Nord του μετρό, το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο με τα λεωφορεία 292 και 392 των δημόσιων συγκοινωνιών σε 3 λεπτά
  • meinHotel ** - περίπου 1.000 μέτρα από το αεροδρόμιο στο σταθμό Fuhlsbüttel Nord του μετρό, το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο με τα λεωφορεία 292 και 392 των δημόσιων συγκοινωνιών σε 3 λεπτά.
  • B&B Hotel Hamburg-Airport ** - περίπου 1 100 μέτρα νότια του αεροδρομίου, ο τερματικός σταθμός είναι προσβάσιμος με τα λεωφορεία 292 και 392 των δημόσιων συγκοινωνιών σε 3 λεπτά (στάση Röntgenstrasse).
  • Motel One Hamburg Airport *** - περίπου 1 100 μέτρα νότια του αεροδρομίου, ο τερματικός σταθμός είναι προσβάσιμος με τα λεωφορεία 292 και 392 των δημόσιων συγκοινωνιών σε 3 λεπτά (στάση Röntgenstrasse).
 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.