Αεροδρόμιο SBH
Αεροδρόμιο St. Barthelémy Gustaf III

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Άγιος Βαρθολομαίος

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Άγιος Βαρθολομαίος

David Eiselt ενημερωμένο 20. 2. 2024

Δεν υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνίες στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου.

Από το αεροδρόμιο μπορείτε να περπατήσετε, να πάρετε ταξί ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Βρείτε τιμές ξενοδοχείων στο νησί St. Bartholomew

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Η μετακίνηση με αυτοκίνητο ενδείκνυται καλύτερα για μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή. Το νησί είναι πολύ λοφώδες και τα ταξί μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές.

Υπάρχουν γκισέ για πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως Hertz, Sixt, Avis και National, ακριβώς στον τερματικό σταθμό.

Καθώς οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων εδώ είναι μικρές και διαθέτουν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, κάνετε πάντα κράτηση τουλάχιστον 3 μήνες πριν από το ταξίδι σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε επίσης να βρείτε αρκετά φιλικές τιμές από 300 ευρώ για μια εβδομάδα.

Βρείτε τιμές ξενοδοχείων σε St. Bartholomew

Ταξί

Δεν υπάρχουν γνωστές εφαρμογές κινητών ταξί που να λειτουργούν στο νησί, αλλά υπάρχουν πάντα πολλά κανονικά επίσημα ταξί που περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό.

Οι τιμές των ταξί από το αεροδρόμιο προς την Gustavia είναι 15 eur και προς τα θέρετρα Cul-de-Sac στα ανατολικά του νησιού 25 eur.

Με τα πόδια

Αν επισκέπτεστε τον Άγιο Βαρθολομαίο μόνο για μια μέρα, είστε απολύτως εντάξει με τα πόδια σας.

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες, πάνω από την οποία απογειώνονται και μερικές φορές προσγειώνονται αεροπλάνα, απέχει μόλις 600 μέτρα από το αεροδρόμιο κατά μήκος ενός μονοπατιού.

Θα πρέπει να περπατήσετε για λίγο με το δρόμο μέχρι την κεντρική πόλη της Gustavia, αλλά ο παράδρομος είναι αρκετά φαρδύς και ασφαλής και η απόσταση είναι μόλις κάτω από 2 χιλιόμετρα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρετε το δρόμο στον κυκλικό κόμβο στα αριστερά (χάρτης διαδρομής στο en.mapy.cz).

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.