Αεροδρόμιο SBH

Αεροδρόμιο St. Barthelémy Gustaf III

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Άγιος Βαρθολομαίος

Αεροδρόμιο St. Barthelémy Gustaf III με λίγα λόγια

David Eiselt ενημερωμένο 20. 2. 2024

Το αεροδρόμιο στο νησί St. Bartholomew της Καραϊβικής είναι ένα από τα πιο διάσημα στον κόσμο μεταξύ των φίλων της αεροπορίας. Ο τερματικός σταθμός βρίσκεται στο χωριό Saint-Jean, περίπου 2 χλμ. από την πρωτεύουσα Gustavia.

Ο μικρός διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης συνορεύει με τη θάλασσα με μια όμορφη παραλία από τη μια πλευρά και με έναν απότομο λόφο με κυκλικό κόμβο για τα αυτοκίνητα από την άλλη πλευρά. Η προσγείωση στο τοπικό αεροδρόμιο είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Χάρη στο γεγονός ότι οι πιλότοι πρέπει να υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση, το ταξίδι με αεροπλάνο στον Άγιο Βαρθολομαίο είναι ασφαλές και τα ατυχήματα σπάνια συμβαίνουν εδώ.

Κάντε κράτηση για διαμονή στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου

ΗWinair είναι η πιο πολυσύχναστη αεροπορική εταιρεία προς το αεροδρόμιο SXM του Αγίου Μαρτίνου, από όπου συνδέει τις ΗΠΑ, το Παρίσι και το Άμστερνταμ. Η Tradewind Airlines πραγματοποιεί επίσης σημαντικό αριθμό πτήσεων από το Σαν Χουάμπ του Πουέρτο Ρίκο.

Καλό είναι να διαθέτετε χρόνο κατά τον προγραμματισμό του αεροπορικού σας ταξιδιού. Λόγω του δύσκολου εδάφους γύρω από τον διάδρομο προσγείωσης, το αεροδρόμιο μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με καλό καιρό και μόνο κατά τις ώρες της ημέρας.

Ως εκ τούτου, ελέγξτε επίσης τις ώρες απόπλου των πλοίων στην ιστοσελίδα stbarthferry.com.

Flag of Guadeloupe
SBH
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
07:47
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Άγιος Βαρθολομαίος

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Άγιος Βαρθολομαίος, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας:

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.