Ταϊλάνδη με λίγα λόγια

Ταϊλάνδη

Το Βασίλειο της Ταϊλάνδης βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ασία, με γείτονες τη Μιανμάρ και το Λάος στα βόρεια, την Καμπότζη στα ανατολικά και τη Μαλαισία στα νότια.

Ταϊλάνδη, αυτή είναι η ελευθερία που η χώρα έχει ενσωματώσει άμεσα στο όνομά της. Τόσο δημοφιλής όσο και προσιτός προορισμός διακοπών, έχει σίγουρα κάτι να προσφέρει στους ανεξάρτητους τυχοδιώκτες και τους ψηφιακούς νομάδες.

Κλείστε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με έκπτωση στο booking.com

Ρομαντική γοητεία σε συνδυασμό με μοναδικές γνώσεις σερβιρισμένες σε ένα ανατολίτικο πιάτο. Μια χώρα πολλών δυνατοτήτων, όπου οι σύγχρονες πόλεις αναμειγνύονται με τη βουδιστική παράδοση για να δημιουργήσουν το σωστό κοκτέιλ από αυτό που αναζητά η ψυχή του 21ου αιώνα.

Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που αναπνέει εξωτισμό, όπου παραλίες με λευκή άμμο εναλλάσσονται με βουνά ή φυτείες τσαγιού. Ένας επίγειος παράδεισος όπου οι ανησυχίες και τα προβλήματα εξαφανίζονται στην αύρα των θαλασσινών κυμάτων ή πνίγονται από τη ζωντανή ζούγκλα της Μπανγκόκ. Και ένας χαμογελαστός λαός του οποίου η ανοιχτότητα και η φιλοξενία ενισχύουν τη δύναμη όσων έχουν βιώσει.

Πληθυσμός Περιοχή Όνομα Ταϊλανδέζικα / Αγγλικά Ζώνη ώρας
70 000 000 513 120 km2

ราชอาณาจักรไทย / Thailand

UTC +7

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για να επισκεφθείτε το Ταϊλάνδη

Είτε επισκέπτεστε το Ταϊλάνδη για πρώτη φορά είτε επανειλημμένα, δείτε τις χρήσιμες συμβουλές και συστάσεις μας: