Barranco del Inferno

Barranco del Inferno

Το Barranco del Inferno, που μεταφράζεται ως φαράγγι της κόλασης, είναι ένα όμορφο φαράγγι μέσα από βραχώδη, αφιλόξενο τοπίο κοντά στο θέρετρο Costa Adeje. Ένα μονοπάτι πεζοπορίας κατά μήκος ενός ρέματος και ενός αρδευτικού καναλιού σας οδηγεί σε ένα άγριο τοπίο με στενά φαράγγια, κάθετους πέτρινους τοίχους και πολλά ενδημικά είδη φυτών.

Τα φθηνότερα καταλύματα στην Τενερίφη

Το μονοπάτι ξεκινά από το πάρκινγκ πάνω από την πόλη Adeje και ελίσσεται μέσα στο φαράγγι για 3,5 χιλιόμετρα μέχρι έναν ψηλό καταρράκτη, από όπου θα ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή. Ενώ το υψομετρικό προφίλ δεν είναι πολύ δύσκολο, το μονοπάτι είναι σε βραχώδες έδαφος, οπότε οι καλές μπότες πεζοπορίας είναι απαραίτητες.

Κράτηση και τιμή

Λόγω της πολύτιμης φύσης και του περιορισμένου χώρου, η πρόσβαση στο Barranco del Inferno είναι δυνατή μόνο με προηγούμενη ηλεκτρονική κράτηση στον ιστότοπο του καταφυγίου: barrancodelinfierno.es.

Κατά την υψηλή περίοδο, οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται ακόμη και εβδομάδες νωρίτερα. Η είσοδος κοστίζει 11 ευρώ.

Τι να δείτε τριγύρω

Ανακαλύψτε όλα τα μέρη που μπορείτε να δείτε στο Τενερίφη.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.