Η Fiji Airways εντάχθηκε στη συμμαχία oneworld

Fiji Airways

Ηαεροπορική εταιρεία Fiji Airways των Νήσων Φίτζι στην Ωκεανία εντάχθηκε στην παγκόσμια συμμαχία oneworld τον Ιούνιο του 2024. Θα γίνει το 15ο πλήρες μέλος της συμμαχίας, επεκτείνοντας τις ευκαιρίες και τα οφέλη για την απόκτηση μιλίων για τους σημερινούς κατόχους των status Emerald, Sapphire και Ruby, καθώς και διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο προορισμών της συμμαχίας oneworld.

Μαζί με την Fiji Airways, η Fiji Link, ο εγχώριος βραχίονας της αεροπορικής εταιρείας στα νησιά Φίτζι, θα γίνει επίσης συνδεδεμένο μέλος της συμμαχίας oneworld.

Η oneworld θα κυριαρχήσει στην Ωκεανία

Με την είσοδο της Fiji Airways ο συνολικός αριθμός των προορισμών της oneworld θα ανέλθει σε 15 στην Ωκεανία, κυρίως στα αρχιπελάγη των νησιών Φίτζι, Τουβαλού, Τόνγκα και Κιριμπάτι.

Τα ακόλουθα αεροδρόμια θα γίνουν ολοκαίνουργιοι προορισμοί της oneworld:

  • Φίτζι - Suva, Cicia, Kadavu, Koro, Labasa, Lakeba, Rotuma, Savusavu, Taveuni, Vanua Balavu, Vunisea.
  • Κιριμπάτι - Kiritimati, Tarawa
  • Τόνγκα - Vava'u
  • Τουβαλού - Funafuti

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas, επίσης μέλος της συμμαχίας oneworld, έχει σημαντική παρουσία στα νησιά της Ωκεανίας.

Η Fiji Airways πετάει προς άλλους κόμβους της oneworld, καθιστώντας τα ταξίδια προς την περιοχή της Ωκεανίας από την Ευρώπη και την Ασία μέσω Χονγκ Κονγκ, με ανταπόκριση στην Cathay Pacific, Τόκιο Ναρίτα, με ανταπόκριση στην Japan Airlines, σημαντικά πιο βολικά.

Στην άλλη πλευρά του κόσμου, θα ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ Ωκεανίας και Βόρειας Αμερικής, ιδίως μέσω των αεροδρομίων του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο, με συνδέσεις με πτήσεις της American Airlines.

Για έναν πλήρη χάρτη των προορισμών της Fiji Airways, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα fijiairways.com/route-map.

Η Fiji Airways υιοθετεί το πρόγραμμα τακτικών επιβατών AAdvantage

Μαζί με την ένταξή της στη συμμαχία, η Fiji Airways θα τερματίσει ταυτόχρονα το δικό της πρόγραμμα τακτικών επιβατών Tabua Club και θα υιοθετήσει πλήρως το AAdvantage, το κλαμπ τακτικών επιβατών της American Airlines.

Η αλλαγή αυτή θα επιτρέψει στους σημερινούς κατόχους του καθεστώτος ελίτ AAdvantage να έχουν τα ίδια οφέλη όταν ταξιδεύουν με την Fiji Airways όπως και με την American Airlines.

Τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν δωρεάν, επιπλέον αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, προτιμώμενες θέσεις και βελτιωμένες ευκαιρίες συλλογής μιλίων.

Πόσα μίλια παίρνω;

Είστε ήδη μέλος ενός προγράμματος τακτικών επιβατών της συμμαχίας oneworld; Αν ναι, θα κερδίζετε επίσης μίλια όταν ταξιδεύετε με την Fiji Airways.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των κατηγοριών ναύλων της Fiji Airways και πόσα μίλια θα κερδίσετε για κάθε πρόγραμμα τακτικών επιβατών ανά πτήση σε κάθε κατηγορία.

Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Ναύλος σε ναύλο Βασικά μίλια
Alaska Airlines
(Πρόγραμμα μιλίων)
J, C, D, I
Z
B, G, H, L, M, O, K, Q,
S, V, W
N, R, T
225%
200%
100%
50%
American Airlines + Fiji Airways
(AAdvantage)
J, C, D, I
Y, Z
B, H, L
K, M, O, Q, S, W
G, V, N, T
125%
100%
75%
50%
35%
Qantas Frequent Flyer Όλες οι κατηγορίες ναύλων Με βάση τη ζώνη

Θα ενημερώσουμε σταδιακά τον κατάλογο, καθώς η διαδικασία εφαρμογής της χρήσης των μιλίων από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες θα διαρκέσει έως και 12 μήνες.