easyJet πτήσεις

easyJet

Αξίζει να αγοράσετε τα εισιτήρια της easyJet απευθείας από το easyjet.com. Οι χαμηλότερες τιμές είναι συνήθως διαθέσιμες μόλις ξεκινήσει η πώληση ενός νέου δρομολογίου ή μιας νέας περιόδου. Οι τιμές αυξάνονται αναλογικά όσο πλησιάζει η αναχώρηση.

Η easyJet δεν έχει προσφορές, οπότε όσο νωρίτερα αγοράσετε, τόσο φθηνότερα πετάτε.

Αγοράστε εισιτήρια με τη Ryanair

Οι τιμές με την easyJet είναι ελαφρώς υψηλότερες σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές χαμηλού κόστους, από την άλλη πλευρά η easyJet έχει καλύτερες ώρες πτήσεων και προσγειώνεται σε κεντρικά αεροδρόμια και όχι σε δευτερεύοντα αεροδρόμια που βρίσκονται πιο μακριά.

Συνήθως θα πληρώσετε περίπου 40 ευρώ για ένα εισιτήριο απλής μετάβασης. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών πληρώνουν πάντα 25 στερλίνες χωρίς δικαίωμα σε δική τους θέση.

Συνδετήριες πτήσεις

Η EasyJet σας επιτρέπει να προσθέσετε πρόσθετες πτήσεις κατά τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου για να αγοράσετε πολλές πτήσεις ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι κρατήσεις γίνονται ξεχωριστά και ανεξάρτητα.

Εάν χάσετε μια πτήση ανταπόκρισης, δεν δικαιούστε αντικατάσταση της πτήσης, εξυπηρέτηση πελατών ή επιστροφή χρημάτων. Πρόκειται για μη εγγυημένες μεταφορές.

Ωστόσο, η EasyJet είναι μια πολύ φιλική προς τον πελάτη αεροπορική εταιρεία και θα προσπαθήσει να επιλύσει τα περισσότερα προβλήματα υπέρ σας. Έτσι, συχνά προσφέρεται δωρεάν ή έναντι αμοιβής διάσωσης αντικατάσταση της ανταπόκρισης, αλλά δεν μπορείτε να την διεκδικήσετε.

Αλλαγή πτήσης

Η EasyJet προσφέρει πολλούς τρόπους για να διαχειριστείτε την κράτησή σας. Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τις περισσότερες αλλαγές στην ενότητα Διαχείριση της κράτησής μου στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας.

Σφάλματα ονόματος

Συμβαίνει σε όλους να εγγράφονται και να γράφουν λάθος το όνομά τους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε πάντα να προβείτε σε διόρθωση έως και 3 γραμμάτων χωρίς χρέωση.

Μαζί με τη διόρθωση του ονόματός σας, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τίτλο ή το φύλο σας.

Παλαιότερη πτήση ή πτήση προς άλλο αεροδρόμιο

Υπάρχουν επίσης ευέλικτες επιλογές για την αλλαγή της πτήσης σας. Με ένα μικρό αντίτιμο, μπορείτε να πάρετε μια προγενέστερη πτήση την ίδια ημέρα προς το ίδιο ή άλλο αεροδρόμιο της περιοχής. Για παράδειγμα, αντί να πάρετε την απογευματινή πτήση Πράγα - Λονδίνο Stansted, μπορείτε να πάρετε την πρωινή πτήση Πράγα - Λονδίνο Gatwick.

Ακύρωση πτήσης λόγω ασθένειας

Σε σοβαρές περιπτώσεις είναι δυνατόν να ακυρώσετε πτήσεις και να λάβετε κουπόνι ή πλήρη επιστροφή χρημάτων. Η EasyJet λαμβάνει αποφάσεις με βάση τη σοβαρότητα της ασθένειας ή του ατυχήματος και την αδυναμία πραγματοποίησης της πτήσης. Η ευεργεσία καθορίζεται από την αεροπορική εταιρεία και πρέπει να έχετε έγγραφο συμπληρωμένο από γιατρό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα easyjet.com/managing-your-booking.

Προορισμοί

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει βάσεις με τις περισσότερες πτήσεις στα ακόλουθα αεροδρόμια:

  • Μπορντό, Λυών, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι-CDG, Παρίσι-Orly.
  • Γερμανία: Βερολίνο
  • Ιταλία: Βερολίνο: Μιλάνου-Μαλπένσα, Νάπολη, Βενετία
  • Ολλανδία: Άμστερνταμ
  • Πορτογαλία: Φάρο, Λισαβόνα, Πόρτο
  • Ισπανία: Βαρκελώνη, Μάλαγα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα
  • Ελβετία: Βασιλεία, Γενεύη
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Μπέλφαστ, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Λίβερπουλ, Λονδίνο-Gatwick, Λονδίνο-Luton, Μάντσεστερ

Οι προορισμοί στους οποίους η easyJet δεν διαθέτει βάση αλλά πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό πτήσεων προς τις υπάρχουσες βάσεις είναι η Βουδαπέστη, η Πράγα, η Λάρνακα, η Πάφος και το Αλικάντε.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις κυρίως στην Ευρώπη. Ωστόσο, προσφέρει επίσης υπηρεσίες προς το Μαρόκο και την Αίγυπτο στη Βόρεια Αφρική.

Χάρτης δρομολογίων

Μια σαφή λίστα με τους προορισμούς μπορείτε επίσης να βρείτε στο χάρτη δρομολογίων στη διεύθυνση easyjet.com/routemap ή στην παρακάτω εικόνα.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.