Air France check-in

Air France

Η Air France είναι ένας από τους κλασικούς αερομεταφορείς του δικτύου και προσφέρει δωρεάν check-in στο αεροδρόμιο.

Check-in στο αεροδρόμιο

Το check-in στο αεροδρόμιο προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα αεροδρόμια της Air France. Οι ώρες ανοίγματος και κλεισίματος των γκισέ ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με τον προορισμό. Στην Ευρώπη, αναμένετε ότι τα γκισέ θα ανοίγουν 2 ώρες και θα κλείνουν 45 λεπτά πριν από την αναχώρηση.

Δεν έχετε ακόμα ξενοδοχείο; Αποκτήστε εκπτώσεις στην Booking.com

Για πτήσεις από την Αμερική ή την Αφρική, οι ώρες ανοίγματος θα είναι μεταξύ 3-1 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Αναλυτικές ώρες check-in για κάθε αεροδρόμιο μπορείτε να βρείτε στο airfrance.com/check-in.

Γραφεία αυτοελέγχου

Σε επιλεγμένα αεροδρόμια υπάρχουν επίσης γκισέ αυτοελέγχου τόσο για την κάρτα επιβίβασης όσο και για τον έλεγχο αποσκευών.

Ηλεκτρονικό check-in

Μπορείτε να κάνετε online check-in χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Το check-in είναι διαθέσιμο 30 ώρες πριν από την αναχώρηση (24 ώρες πριν από την αναχώρηση για πτήσεις από/προς τις ΗΠΑ) και το αργότερο που μπορείτε να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης είναι 2 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Μπορείτε να κρατήσετε τις κάρτες επιβίβασης στο τηλέφωνό σας και να παρουσιάσετε έναν κωδικό QR από την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου στο αεροδρόμιο.

Η εφαρμογή της Air France για κινητά είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση Google Play / App Store.

Επιλογή θέσης

Υπάρχει χρέωση για την επιλογή συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος κατά την αγορά των βασικών ναύλων Economy Light και Economy Standard.

Οι τιμές είναι σχετικά υψηλές. Για μικρότερες πτήσεις εντός Ευρώπης, θα πληρώσετε περίπου 12 ευρώ, ενώ για μεγαλύτερες διηπειρωτικές πτήσεις, η τιμή φτάνει τα 20 ευρώ για την επιλογή θέσης.

Εάν δεν επιλέξετε συγκεκριμένη θέση, θα σας δοθεί τυχαία και δωρεάν.

Εάν ταξιδεύετε με περισσότερα από ένα άτομα, το σύστημα δεν θα σας τοποθετήσει σκόπιμα.

Η δωρεάν επιλογή θέσης δεν είναι επίσης διαθέσιμη κατά το check-in.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.