Ζάγκρεμπ
Αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ζάγκρεμπ

Transfer at Ζάγκρεμπ Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 2. 12. 2023

Το 2017 άνοιξε ένας νέος και ευρύχωρος τερματικός σταθμός, ο οποίος είναι επίσης πολύ καλά σηματοδοτημένος. Παρόλο που το αεροδρόμιο έχει μεγαλώσει σε μέγεθος, η διέλευση έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Ο παλιός τερματικός σταθμός έχει μετατραπεί σε αεροδρόμιο εμπορευμάτων και, ως εκ τούτου, μόνο 1 κτίριο είναι ανοιχτό για τους επιβάτες.

Βρείτε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο ZAG

Ο έλεγχος ασφαλείας και διαβατηρίων εδώ είναι γρήγορος και σπάνια θα περιμένετε περισσότερο από 15 λεπτά.

Μεταφορά μεταξύ πτήσεων

Συγκεκριμένα, η Croatia Airlines θα προσφέρει μεταφορές από τη Δυτική Ευρώπη προς προορισμούς της Κροατίας ή των Βαλκανίων στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ.

Ο τερματικός σταθμός είναι εξοπλισμένος με τη δυνατότητα άμεσης μετεπιβίβασης χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από τον χώρο διέλευσης.

Η μεταφορά είναι καλά σηματοδοτημένη και θα περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Εάν έχετε ανταπόκριση για Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Ριέκα, Ζαντάρ ή Όσιγιεκ, θα περάσετε επίσης από έλεγχο διαβατηρίων.

Ο ρεαλιστικός χρόνος μεταφοράς στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ είναι 15-20 λεπτά.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.