Μεταφορά από το αεροδρόμιο Ζάκυνθος

Ζάκυνθος

Εάν φτάσετε στη Ζάκυνθο στο πλαίσιο μιας εκδρομής που αγοράσατε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων ένας εκπρόσωπος και ένα δωρεάν λεωφορείο που θα σας μεταφέρει απευθείας στο ξενοδοχείο σας.

Πώς όμως να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο μόνοι σας;

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πάτε πουθενά με λεωφορείο εκτός από τις πόλεις και θα χάσετε τα καλύτερα μέρη του νησιού, σας συνιστούμε οπωσδήποτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για όλη τη διαμονή σας.

Στον τερματικό σταθμό λειτουργούν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων διεθνών εταιρειών.

Οι τιμές για μια εβδομάδα ενοικίασης στην υψηλή περίοδο ξεκινούν από 330 ευρώ. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, συνιστούμε να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν.

Λεωφορεία KTEL

Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορείο προς τον τερματικό σταθμό από το σταθμό λεωφορείων στην πόλη της Ζακύνθου, από όπου άλλα δρομολόγια σας μεταφέρουν στα μεγαλύτερα χωριά.

Το χρονοδιάγραμμα δεν ανταποκρίνεται στις ώρες πτήσεων και τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια μόνο 4 φορές την ημέρα κατά τη χαμηλή περίοδο και 6-7 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τις Κυριακές τα λεωφορεία δεν εκτελούν καθόλου δρομολόγια.

Αναλυτικά δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο: ktel-zakynthos.gr/en. Η διαδρομή μεταξύ του αεροδρομίου και του σταθμού λεωφορείων της Ζακύνθου διαρκεί 10 λεπτά.

Το εισιτήριο των 2,20 ευρώ μπορεί να αγοραστεί με μετρητά από τον οδηγό.

Φθηνά ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.