Μεταφορά από το αεροδρόμιο Τζακάρτα Soekarno Hatta

Τζακάρτα

Από το 2017, η σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου "Soekarno Hatta Airport Rail Link " λειτουργεί προς το αεροδρόμιο . Ο σταθμός βρίσκεται απευθείας στους τερματικούς σταθμούς 1 και 2, στην πόλη καταλήγοντας στο σταθμό Sudirman στη νότια άκρη του κέντρου της πόλης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το διάστημα μεταξύ των συνδέσεων είναι μεταξύ 30 και 60 λεπτών, ενώ η διαδρομή προς το κέντρο της πόλης διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Τα τρένα εκτελούν δρομολόγια από τις 4:20 έως τις 21:50 με κατεύθυνση από την πόλη προς το αεροδρόμιο ή από τις 6:10 έως τις 23:10 με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο από το μηχάνημα εισιτηρίων στο σταθμό για 70.000 Rp.

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ταξί. Στην Τζακάρτα, οι οδηγοί ταξί οδηγούν σύμφωνα με το ταξίμετρο και οι τιμές ορίζονται στις 7.000 Rp, τέλος επιβίβασης και 4.000 Rp για κάθε χιλιόμετρο. Έτσι, δεν θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα από 200.000 Rp ( 0 eur 0 eur ) όταν πηγαίνετε από το αεροδρόμιο στο κέντρο προς το Εθνικό Μνημείο. Συνιστούμε τα ταξί Blue Bird και Express Taxi. Είναι σημαντικά φθηνότερες οι υπηρεσίες της Grab (η οποία ανέλαβε τις υπηρεσίες της Uber στη Νοτιοανατολική Ασία το 2018) ή της GoJek. Αυτές οι εφαρμογές για κινητά θα σας φανούν χρήσιμες στην Ινδονησία, όχι μόνο όσον αφορά τις υπηρεσίες ταξί, αλλά και για την παραγγελία παράδοσης φαγητού ή άλλων υπηρεσιών, για παράδειγμα.

Αφήστε αρκετό χρόνο όταν ταξιδεύετε προς το αεροδρόμιο, καθώς η συνήθης διαδρομή μισής ώρας μπορεί να φτάσει τη μιάμιση ώρα λόγω της κίνησης σε ώρα αιχμής.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα λεωφορεία DAMRI που κυκλοφορούν σε όλη την Τζακάρτα. Τα δρομολόγια αναχωρούν κάθε 15-40 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 40.000-60.000 Rp. Η υπηρεσία λειτουργεί από τις 3 π.μ. έως τις 9:30 μ.μ. από την πόλη και έως τα μεσάνυχτα από το αεροδρόμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του damri.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.